hei!

Jeg rakk ikke å blogge i går, får jeg såg på forkjellige stiler, til i morgen. Vi vet oppgavene, så jeg prøvde å finne ut av hva jeg skulle skrive om.. Men nå må jeg gå, ellers rekker jeg ikke bussen. Snakkes!

 

Gave fra mamma og søsteren min, når de kom hejm fra Haugesund:De kjøpte også denne søte kakemannen:


Har du hatt tentamen?
Hei!

Åh, herregud kor kjekt det var på landslagskamp (håndball) i går!

Hele håndball-laget mitt+ de som et 3 år yngre, reiste bort. Vi såg først Sverige-Tyskland, så NORGE -SPANIA. ♥ Det var en ganske spennende kamp, men norge vant! Og hvet dere hva? Mitt lag og sauda vant får å lage "mest positiv stemning" i hallen! Jeg og noen andre hadde skreve norge på magen, som dere kan se på et av bildene under. Noen hadde parykker, og alle heiet kjempemasse. Det kom til og med bilde av oss i haugesundsavis!!

Etter kampen gikk vi ned på banen får å få autografene, og ta bilde med spillerene. Så reise vi hjem etter en konge dag i haugesund!

'

Hva synest du om bildene?


Hva synest du om bildene?♥

..
hei!

Ja, idag er det jo farsdag, så jeg lagde "lapper" til pappa og familien. Mormor hadde laget kake og, så da feiret vi det nede hos mormor. Kjempekoslig! Vi satt og pratet, spiste, såg på håndballkamp, og koste oss masse!gaven til pappa. Hva har du gjort i dag da?:-)
hei! 

Jeg har ikke hatt tid til å blogge i dag. Jeg måtte stå opp kl. 06:00 (!!!!!) for vi skulle reise til Bergen og spille to håndballkamper. Vi vant den ene 30-11 og tapte den andre.. husker ikke hva stillingen ble, men vi tapte med 10 mål, eller noe sånt.. jaja! :-) 

Hva har du gjort i dag da? :-)

...

..samtidig gleder jeg meg til vinteren!

Nå er det jo snart tid for å stå på twintip, langren, osv.. men samtidig savner jeg sommeren: sol, bading, varme, lette klær, masse is, blå himmel - åh.♥

BILDER FRA I SOMMER NÅR VI VAR I SPANIA ♥

Hva liker du best - sommer eller vinter? :-)
Jeg var innom hm i sted, og det har så sykt mye fint der! Åh - ønsker jo meg nesten alt..hehehehe

Hva synest du?
hei!

Haha, i dag er jo det 11/11/11 og klokken er 11:11! Det er litt kult da.:D  Elsker forresten at vi har langhelg ♥ Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal..

 

Hva skal du i dag?
hei!:-)

Okeeeeei, eg har ikke blogget på fleire dagar, og jeg har ingen gode grunner til hvorfor jeg ikke har gjort det heller. Bare det vanlige: " Jeg har ikke hatt blogglyst." Heh..

Men jeg prøver på nytt igjen, og SKAL prøve å bli flinkere. Så bare så dere vet det!:-) Noen bilder som er blitt tatt med iphonen, de siste dagene ♥ hehe
Hva synest du om bilde?
..Jeg har vist en blogg jeg ja!:-) ehhehehe

Okei, jeg har ikke hatt noe blogglyst i det siste, og har ikke tenkt på bloggen.. Skal prøve å bli flinkere! :-) 

<3<3<3<3

(går ikke ant å kommenter innlegget)

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits