hei!

Idag har jeg laget cupcakes. De ble gode, men vist du spiser for mye kan det bli litt kvalmenes.. 

Henriette, søsteren min, bakte "horn" eller, rundstykker. 


 

Hva synest du om bildene?Hei!

Først reiste jeg på Eide med irene, Grete og erlend og såg guttene i klassen spille fotballkamp. De vant forresten 4-2. Så gikk jeg ned i Odda med irene, Grete, Marius, Martin, kristoffer og noen andre. Vi var på cafe, og satt og snakket.

Etter det reiste jeg hjem. Jeg var på besøk hos Solvår, får de har nettopp flyttet hit hvor vi bur. Når jeg kom hjem hadde søsteren min laget rundstykker, så da spiste jeg det, og rett etter kom Grete opp til meg med brownies <3 - å, herlig dag! Hva har du gjort i dag?
Hvilken likte du best?
hei!

Det har ikke vært så mye blogging i det siste, men det er forde jeg ikke har hatt noe blogglyst. Skal prøve å bli flinkere!:-)

Men nå er det hvertfall helg.♥  Var faktisk ganske kjekt på skolen i dag og, for vi hadde 2 timer med, kos (film og kaker) 2 timer med kunst og håndtverk, og 2 timert med vanlige fag. God helg ♥


_privat_//canon eos 550d//18-55mm

Hva synest du om bildene?


Hva synest du om bildene♥?
hei!

Har ikke hatt tid til å blogge idag, for jeg har vært i hallen og spilt håndballkamp. Vi såg først på noen gutter som er yngre en oss sin kamp, og ette våres kamp, såg vi på noen jenter som er eldre en oss spille kamp. Vi tapte 24-16..jaja!

(gammelt bilde..)

Hva har du gjort på i dag?
hei!

Idag har jeg vært i sentrum med mamma. Kjempekoselig! Pappa har bursdag i dag, så vi skal ferie den med familien senere. :-) Men her er innkjpøene for i dag:


//only

//gardiner & utstyr (?)

// cubus

// sport 1

// cubus

// bula

// only

Hva synest du?♥
hei!

Jeg har rett og slett ikke hatt tid til bloggen i dag.. Rett etter skolen, var jeg på spinning med noen venner. Det var ganske tungt, men kjekt. Så gikk jeg og Grete opp til Hannah. Irene og Elise kom og, så da ble det jentekveld med idol, film, snop og jentesnakk. Utrolig koselig ♥(sorry får dårlig kvalitet, men bildene er tatt med mobilen)

Hva har du gjort på i dag?:-)
Hei! Sorry for lite blogging for tiden, men jeg har hatt veldig liten tid til bloggen.. I morgen er det endelig helg, så bli nok mere blogging da!:-) nå skal jeg straks på håndballtrening, så snakkes!
hei!

Nå skal jeg snart på safe (treningsenteret) men noen venner! Hva skal du i dag?...

_skjorte,singlett-only // bukse-cubus

hei! Idag har jeg bare gjort lekser og vært på håndballtrening, så er ikke så mye å skrive om det! Haha..

Hva synest du om outfiten? 

 

//only

Hva synest du om den?
heii!

De 4 lommebøkene på bildene under, er mine favoritter. Jeg bruker de hele tiden!


//only

//only

//syden

//primark


Hvilken likte du best?


Likte du noe?♥

bukse,skjerf-bikbok // topp-cubus

Hva synest du?
Hvilket likte du best? Bilde i farge eller svart hvitt?


hei!

Endelig! Jeg var utrolig lei av den gamle headeren min, så jeg trengte en ny! Den nye er ganske enkel, men helt grei!:-) Hva synest du om den?
hei!

Fra i går til i dag, har grete sove hos meg. Alltid kjekt det! Vi koste oss masse og tok mangen bilder. Kan ikke si at vi sovna tidelig i natt, akkurat... Men i dag hadde vi photoshoot. Tok mangen bilder, så legge ut del 1 nå!:-)

Hva synest du om bildene?

 // only -200kr

Hva synest du om den?:-)
hei!

Igår feiret jeg bursdagen min, med jentene i klassen. Vi hadde "haloweenbursdag." Det var kjempekoslig! Vi hørte på musikk, tok mangen bilder, såg på film (men det var så dårlig at vi heller såg på tv) ahha. Jaja, koslig var det nå!Hva synest du om bildene?:-)
hei!

Idag har det vært en travel dag. Ikke så kjekk dag på skolen heller, får vi hadde naturfagsprøve, (og den var vanskelig) og i gymmen hadde vi 2500m.. Så når jeg kom hjem, måtte jeg øve til matteprøven vi har i morgen, og gjøre ferdig engelskframføringen som og er til i morgen..! Og så var det trening da... Så nå er jeg ganske utslitt kan du si.. :-)Slenger bare med et bilde jeg tok i høstferien.. Hva synest du om bildet?:-)


Kreativ overskrift, ja...

Men i dag har jeg ikke gjor så mye spesielt! Jeg har gjort lekser, øvd litt til prøve, og vært på håndballtrening! Alltid kjekt på håndball-treningene ♥ Hva har du gjort på i dag?
Nå skal jeg straks gå til bussen, så er det skole! Åhr, jeg sku ønske vi hadde lenger høstferie.. Jaja, men vi blogges senere. Har du høstferie nå, eller hat du hatt?_private//canon eos 550d

De to bildene over, tok jeg når jeg var på hytten, i høstferien. Hva synest du om de?

_canon eos 550d

Hva synest du om bildene?
hei!

Nå er jeg kommet hjem, fra noen herlige dager på hytten! Vi har gått på tur, vært ute i snøen, vært på besøk hos grete og åse, spist god mat, og kost oss masse. Jeg har filmet en del også, så det kommer kanskje en video senere. Jeg tok mangen bilder, så legge ut en del av de nå.

Hva synest du om bildene?
hei!

Nå reiser jeg snart på hytten, og blir der resten av høstferien. Så da blir deg ikke blogging før på søndag. Jeg tar med speilrefleksen, så det blir sikkert tatt mangen bilder! :-) Jaja, snakkes ♥....
hei!

Idag møtte jeg Irene i sentrum. Vi gikk i butikker og kikket, men kjøpte ingenting. Etter det gikk vi på cafe, og så kom Margrete og! Vi hadde det kjempekoslig! Snakket, spiste, ledde mye, og kooste oss! Jeg fikk også bursdagsgave fra Irene i dag:Tusentakk, verdensbeste Irene ♥♥♥♥<3<3 Love you!:*

Hva har du gjort i dag?

genser,skjerf-bikbok // bukse-cubus // smykke-hm// klokke-cmyk

Hva synest du?

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits