Har fått nye sko! :) Fikk dei egentilg på fredag, men var ikkje heil sikker på dei, så lånte dei med heim, og prøvde dei litt meir..  men no er eg sikker. :)

Sånn ser dei ut ;                                                                      

Sånn er dei oppi heile skoen. <3

Ka synst du om skoa ?

Bloggest-eilin. :)


Idag er der jo Haloween, men i her eg bur, feirer vi ikkje det. Eller det er jo av og til det kommer ein eller to på døra, men det pleier det ikkje. Vi går heller, "potlaskatt". Det går vi på nyttårsaften. Da er alle ungane ute, og har på seg kostymar, sånn som på Haloween, bare då kan dei vera alt fra,"skummle" tigrar til søte nissar. Så går dei på dørene, og då må dei ofte synga ein jule-sang, før dei får godteri. :)

Så derfor er det egentlig ein vanleg søndag, for meg idag! :)

Outfit :


Jakke- H&M, Singlett- Risøe, Bukse - CUBUS, Klokke-Cmyk

Ka synst du om outfit'en?

Ferirer du Haloween ?

Bloggest-eilin. :)

 
.. Ja, idag var eg i kirka.. igjen.. Men idag måtte alle konfirmantane fram, og lesa! ;O Det var skummelt! Og så i tilleg, måtte eg og Irene, vera med og gå rundt med ein "pose" og samla inn pengar... men det gikk fint! :)

Hadde alarm på mobilen kl.09.00 for at eg skulle rekka det, men vi skulle jo stilla klokko, (som eg hadde glømt) så eg sto jo opp kl.08.00! men eg sovna igjen.. heldig vis! :D


Kjeda meg litt, så redigert eit bilde eg haddde tatt.. :)

Skal du Konfirmere deg i år ? 

Bloggest-eilin. :)
Var jo på jente kveld hos Elise igår, med Irene, og Grete! Koste oss masse! Først var vi på rema og kjøpte taco, godteri, og JULE BRUS!

Når vi var ferdig og handla, blei vi kjørt opp til Elise av faren hennas. Så var det taco laging på Gang! Hahaha.. Vi skal bli kokkar! not.. Men det blei faktisk veldig godt, og vellykka! Når vi var ferdig og spisa, satt vi bare og prata og koste oss! :)

Kom heim i 12 tida, eller skulle jo stilla klokko ein time tilbake, så den blie egentlig 11!  Men hadde ein fantastisk kveld! :)

Irene og Elise. <3

                                                                                Snop. <3


Irene. <3

Elise, meg og Irene. <3


Jule brus. <3


Meg og Elise. <3

Ka synst du om bildene ?

Ka gjor du på igår ?

Bloggest-eilin. :)

 

Alt fra ONLY

Ka synst du om Outfit'en ?

Bloggest-eilin. :)
Ja, idag er det lørdag! :) Har vert i "byen" i dag og.. med mamma. :) Kjøpte ikkje masse, bare noe skole saker. Reiste inn ganske seint, for eg skulle vaska, og hjelpa mamma med noe, for då får eg uke lønn. (H) :)

Idag skal eg til Elise, med Grete og Irene! :) Skal møta dei på rema, kl. 19.30, så skal vi opp til Elise, og laga Taco, og eta godteri og sånt. :) Gleder meg Masse! :)

KJØPTE DETTA :Alt fra libris. :)

Får du ukelønn ?

Ka skal du idag ?

Hadde var koslig med ein liten kommentar fra deg! :)

Bloggest-eilin. :)
.... men det blei det ikkje! Var med Grete og Kristine! :-) Hadde det kjempe koslig! Har ingen bilder, men la ut video i innlegget under, når eg tok armhevingar! (H) Grete som la den ut, og ho skulle gå, så rakk ikkje og skriva på det innlegget om ka vi gjor på, så gjør det no eg. :)

Når dei kom, så var vi på data'n og leste bloggar! :) Så henta eg godteri, og då blei noen litt hypre! (a) Grete håldt på med I-poden min, så fant vi den ikkje, så skulle vi leita, og då måtte eg flytta godteriet, så hører du rett etterpå! : "KOR ER GODTERIET?:o" Hahah.. litt godtegal, eller? (A)

Skal på jente kveld i måro og, men skriver meir om det seinare! :)

Ka har du gjort på idag?

Bloggest-eilin. :)   PS! Takk for at du stakk innomm :)
video:dscf61601


Eilin *prøver* å ta en skikkelig armheving (som om hun er sterk nok)

hehehehehe, vi hadde en smule fritids/hyperhet som måtte ut !

Glad I Deg eilin

Klllllllem Grete :*

Jakke og bukse - CUBUS, Singlett - BikBok

Ka synst du om outfiten ?

Bloggest-eilin. :)
Jess! Endelig! :) Idag har eg vert i Odda, eller "byen", med mamma og søsra mi etter skolen :) Kjøpte ett par nye sko, og noe sminke. Legger ut bilder av det seinare.

Sitter og ser på Hotel Cæsar fra igar, og spiser salat og drikker jule brus ! :) <3 Hahah.. Jula begynner tildelig! :) Skla ikkje noe sepessielt idag, eller, eg skal jo se på x-faktor og då! :)
Naaam! <33

Har du drokke jule brus i år ?

Bloggest-eilin. :)

 
Idag er det håndball trening igjen!♥ Ser på opptak fra håndball landslags kampen for herrer i går no! ♥ Men ellers har det ikkje skjedd mye ant idag.. Utenom lekser.. -.-'' Har innføring i matte til i måro, og prøve i matte på tirsdag! ;o  :( Men i måro eller på lørdag skal eg eg noen veninner kanskje til Elise, på film/jente kveld! :)) Gleder meg :)
 

OUTFIT :

Jakke - CUBUS, Singlet - ONLY, Buske - CUBUS

Ka synst du om outfiten  ?

Såg du håndball kampen igår?


Bloggest-eilin. :)

Ja, har ikkje blogga siden i dag tidelig, men har ikkje hatt tid.. Har vert på konfe møte, og på besøk hos mormor og morfar. :) Kjempe koslig!

Hadde jo nasjonal prøve i matte på skoen idag, og det gikk sånn passe, egentlig.. :/ Men vi hadde jo skole kjøkken! Vi lagde laks, og "sitron fromasje". Laksen var litt god, men desserten var totalt misslykka.. Skulle vert som ein "pudding", men du kunne heller kalt våras suppe! Men den smakte nå sitron.. Det var jo ei gruppa som hadde glømt og tatt sitron oppi! (a) Hahahha..

Men no må eg legga meg, natta! :)

Har du skole kjøkken ?

Bloggest-eilin :)
HEY HEY!

Kl er bare 07.24 og eg blogger! ;O Ny rekord ? .. Men siden eg har litt god tid før eg skal på skolen, koffor ikkje blogge ? :DD Men har ingenting og skriva om, så legger bare ut bilde av OUTFIT'EN :

Men idag har vi nasjonal prøve i matte! HELP ME!! :(

Bloggest-eilin :)

 
Heyehey!

Ja, skulle egentlig gjort leksre nå, men får det ikkje til, så det får venta til seinare idag.. Arhh.. lekser! -.-'' Men idag skal eg på håndball-trening, og det gleder eg meg til! :) Så må eg nok se på matten, for imåro skal vi ha nasjonal prøve i matte..

DAGENS OUTFIT:

 
Genser-Only/Vera Moda, Buske - Cubus, Hals-Cubus, Klokke-Cmyk


Ka synst du om outfiten ?

Spiller du håndball ?

Bloggest-eilin :)

 


Jakke-H&M, Singlett-Risøe, Bukse-Cubus,Klokke-Cmyk

Ka synst du om outfiten ?

Bloggest-eilin :)
God morgen. Ha, eg er flink, rekker jo og blogga før eg går på skolen. (Y) Neida.. Men hadde god tid, så, koffor ikkje blogga ? Idag på skolen skjer det ikkje noe spessielt, bortsett fra at vi har 2 timar gym, og 2 timar tysk.. ellers alt som vanlig.. Og lekser når eg kommer heim! Arhh.. skole -.-''


Slang bare med et bilde fra meg og grete i sommar <3

Er du lika glad i skole som meg? (A)

Men no må eg gå, vist eg skal rekka bussen..

Bloggest-eilin :)
Har egentlig vert ein stressande dag, idag.. Kl. 11.00 var eg i kirka (pga.konfirmant greier) så reiste eg eg heim, pakka bagen, spiste middag og reiste opp i hallen, og spillte håndball-kamp! Og vi vant 21-11.♥ :) Har nettopp sett på noe matte greier, for vi skal ha nasjonale prøvar i matta på onsdag.. -.-'' Har ingen bilder fra idag...

Bloggest-eilin :)

 
Igår så var eg jo på besøk hos Grete, og kom seint heim! Så derfor hadde eg ikkje tid til og legga ut bildene! Men legger ut noen av di no :


Meg og Grete :)

Grete lånte kamera..Milkshake <33


Grete <333

Bloggest-eilin :)


 
Idag har eg vert på shopping tur til Haugesund med mamma :) Kjempe kjekt! Men det er egentlig ikkje så mye og skriva om, så legger bare ut bilder :Klokka - CMYKJakka - H&M, Singlett,- RISØE

Den stripete - KappAhl, Blomst - Ginatricot, heilt svart, KappAhl, mangen små - Ginatricot


Armbånd - BikBok, Øredobbar - BikBok, Klemmer - ginatricot, Klemmer - ginatricot, den øverste klemma - KappAhl

Øyenskygge - H&M, SillyBands - CUBUS, Neilelakk - VILLA, Lommebok - VILLA

Alt fra Panduro :)

Fint! Hihihi :*

Ka synst du om innkjøpa?

Bloggest-eilin :)
 

 
Pappa har bursdag idag, så derfor fikk han og mamma besøk av foreldrene til grete (veninno mi) og då gikk eg og søsra mi ned til grete og åse (søstra hennas) ♥ Hahhaa, litt innvikla, men men !

Vi såg på X-Faktor, hadde LATTERKRAMPE og såg på whipe out  :) Så lagde vi milkshake ♥ Den blei faktis god! (a) Men blei KVALM etterpå..

Men imåra, eller (idag) skal eg til haugesund med mamma på shopping tur! ♥ Gleder meg!, men ikkje til og stå opp tidelig!!  Fikk masse peng til bursdagen, så då blir det shopping ! :) Hahah...

Men no må eg legga meg, vist eg skal ha sjangs og stå opp tidelig!

Legger sikkert ut bilder i måra..

 Bloggest - eilin ;)

 

Vest - ONLY, Genser - ONLY, Bukse - ONLY, Skjerf - BikBok

Ka synst du om Outfit'en?

Bloggest - eilin :)
ENDELIG! HELG! <333 Veit ikkje ka eg skal idag, men det blir sikkert bare Chill (H), men pappa har bursdag i dag, så skal kansje feira den! ♥ Så skal eg se X - faktor! :) Ser på det kver fredag, eller, bare vist eg har tid da... :) Men no er snøen begynnt og gå vekk! :( Er bare litt snø igjen, og det reiner!!! :(:( Håper det kommen ny snø snart!


Snøen på vei vekk!! :(

                                                                  Namm! <33No kan eg begynna og bruka glasset mitt igjen!  (A)

QKa skal du idag?

QSer du på X-faktor?

Bloggest - eilin :)
 
Har fått nye sko, Uggs! Hadde et par i fjord og, men dei er slitte..


 ♥


Jakke - CUBUS, Sko - Eurosko ?

 

Q Har du UGGS?

Blogest - Eilin :) 

Jakke - CUBUS, Singlett - BikBok, Buske - CUBUS, Smykke - CUBUS, Armbånd - CUBUS

Bloggest - eilin :)
Det snør jo kjempe masse! ;O I oktober?! Men det er jo egentlig bra, for det er ganske fiint, og det eg koslig og sitta inne og drikka kakao med masse talga lys rundt deg og sånn.. ♥ hahha, men gleder meg litt til jul eg no :) var ute i hagen med søstra mi istad, når det begynnte og snø litt, og 10 sekund etter på så var det KJEMPE masse!

 

Rett etter på (A)

(No er det jo mye meir snø)

Q Har du Jule stemning ?

Q Er det snø hos deg?

 Bloggest - eilin :)


Idag har vi hatt mat og helse på skolen.. Det er jo kjekt, men bare når vi lager noe som er godt! Idag lagde vi "Lammefricasse" til "hovedrett" og "Bondepike" til "dessert."

//google// Blæh.. Smakte ikkje godt, jalle fall ikkje nårt vi lagde det!

//google// Sånn såg ikkje våras ut! .. Og havregrynen som vi skulle steika, blei jo svidd! Det besta med det var KREMEN! For den tok vi MASSE sukker i! <3 Hahaha...

Kl. 20.00 skal klassen min møta på skolen, for vi skal bestemma om vi skal, eller kor vi skal på "klassetur"  ♥

Q Har du skole-kjøkken på skolen din?

Q Skal du på klasse tur?

 Bloggest - eilin.

 
Idag her eg ikkje gjort på noe spess.., utenom og har vert på håndball trening, da  ♥ Men her er dagens outfit :


Genser - Ginatricot, Buske - CUBUS, Singlett - CUBUS

Bloggest - eilin  :)

 
OUTFIT :

Jakke - CUBUS, Singlett - Ginatricot, Bukse - ONLY

Idag har eg ikkje gjort på noe spessielt,.. men veit ikkje ka eg skal etter på da.. Men isbilen kom idag (a) ♥ Hahahha,  vi kjøpte "karamell-is" eller ka nå den heite.. :')


Liker du karamell-is?:)

Ka synst du om OUTFIT'EN? :)

 Bloggest-eilin♥
 

webcam200906191545

 Fant detta bilde på den gamle bloggen eg hadde, ja, som eg posta to innlegg på!...  Husker den dagen, dokke lagde blogg til meg, men eg klarte ikkje og posta innlegga, (?) så derfor blei ikkje den bloggen noe av..                 Alle heilt sminkefrie og alt på bilde... ♥ Ikkje bli sure på meg no, Agnete og irene (a)   Savner dei tidene ♥ :)

Har du noen gode minner fra du var liten? :)

Bloggest-eilin♥
Fikk en "forsinka" bursdags gave fra Solvår, Hårvard og Sissel idag ♥ (Sissel er ein venn av mamma, og Solvår er bestevennina med søtra mi, og Håvard er broren til Solvår) hahah, litt invikla, men, men ! Men se så fint :

(dårlege bilder, men tok dei i fullfart)

Kjole fra risøe


Dei første fra glitter, og dei borteste fra risøe 

Synst det var kjempe fint! ♥ Ka synst du om det?
Bloggest - eilin  ♥
Begynnte dagen med å øve til prøv som vi skal ha imåro.. Kan ingen ting om Naturfag!...  Når eg var ferdig å øva gikk eg og mamma ned til søsken - barna mine!  Så  blei dei med heim til oss. Så no har dei nettopp gått, og eg skal snart gå, for eg skal i Kirka.. Noen konfe greier..

 Men her er dagens OUTFIT :


Alt er fra CUBUS!

Bloggest - eilin! :)

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits