heihei!:-)

Nå har vi endelgi høstferie! Åh, det skal bli så deilig med ferie nå! I ferien skal jeg blandt annet feire bursdagen min med familien (jeg har bursdag på mandag!!!), så skal jeg til haugesund på shopping, være med venner, og på hytten. Kommer til å bli en kjempebra ferie!:-)♥

Hvor til har du høstferie?
hei!

SORRY for lite blogging i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt blogglyst.. Men skal prøve å bli flinkere fremover! Jeg har ikke gjort stort siden jeg tok "bloggpause." Bare vært på håndballtreninger, vært med venner, vært på trenings-senter, osv..  Jaja, snakkes senere!:-)

(Dette innlegget kan ikke kommenteres)
Hei! Nå er jeg hos Elise på jentekveld! Vi har spist taco og oreokake, dødsgodt! NÅ skal vi kose oss videre, så snakkes!:-)

_private //canon eos 550d // 18-55mm//

Hva synest du om bildene?:-)
hei!

Igår var jeg først i senturm med mamma. Kjempekoselig! Vi var på shopping, var på cafe og koste oss masse! Etter en stund møtte jeg Hannah og Irene. Vi gikk å kjøpte snop og taco, så gikk vi hjem til Irene. Der var vi hele kvelden. Erlend og Per og kom opp. Men her er gårsdagen innkjøp:


topp, hals // cubus


genser, hals // cubus

Hva synest du?
hei!

Rett etter skolen i dag, gikk jeg ned i sentrum med Hannah, Irene, Erlend og Per. Vi gikk rundt i butikker og var på cafe. Etter en stund gikk vi på kiosken og kjøpte pizza. Så gikk vi på kino - herlig dag, lettere sangt. ♥

  

Hva har du gjort i dag?:-)
Hei!

Jeg blogget ikke i går, for rett etter skolen, reiste jeg på telttur med iddretsklassen i valgfag. Det var veldig kjekt, selv om det regnet nesten hele tiden. Vi låg utanfor ett bygg, som var en skule før. Der var det bordtennis, forskjellige spill,  sofa og stoler, så vi var for det meste der inne. 

Når vi skulle legge oss, reinet det så så mye, at det var myeee vann inni teltene.. Så da tok alle med seg underlageneog soveposene, og la oss under et tak ute! Kaldt, men koslig!:-)

Har du vært på telttur med klassen din før?:-)

den første er fra mango// den andre cmyk, og den siste fikk jeg av mormor og morfar.


Hvilken klokke likte du best?


Har du converse? Hva synest du om bildene?

_cubus

Hva synest du om den?
.. jeg var i bergen hele dagen! Vi reise kl. 9.30 og kom hjem i 10'tiden på kvelden. Vi spilte to håndballkamper, og tapte begge.. Jajaj, sånn kan det gå! :-) 

Hva gjorde du på i går? Spiller du håndball?
Hei! 

Nå skal jeg snart inn til sentrum for å møte Irene,Hannah og Elise. Jeg skal kankje se Irene spille fotballkamp etter det, så skal jeg på jentekveld hos Ida Marie.♥ Kommer til å bli en herlig dag!

skjerf-cubus // genser,bukse-only // sko-converse

Hva synest du?

_cubus- 60kr
Hva synest du om den?
 

 

_lyden forsvant fra den siste videoen.. håper det går fint uten musikk da!:-) 

Hva synest du om videoene?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
genser-only

Hva synest du?:-)buske,only // genser-cubus

Hva synest du?
Hei! Sorry for lite blogging, men jeg har ikke hatt til til bloggen i dag. For jeg har jobbet med en norskpresentasjon.. Men nå er det trening, snakkes!:-) hva har du gjort på i dag?

topp-ginatricot // bukse,singlett,hals-cubus // ring-lindex// klokke -mango

Hva synest du?
hei!

Denne uken har vi veldig mye prøver,lekser osv.. Idag hadde vi framføring i tysk, på torsdag skal vi ha prøve i histore, vi skal levere inn engelskstil til fredag, og vi skal kunne masse om diktere osv. i norsken! Åhr, stress! 


Ja, er ikke så kjekt ute heller for tiden.. Reiner jo bare! 

Har dere mye prøver og lekser?
NUMMER 1:

NUMMER 2:


NUMMER 3:


Hvilket smykke likte du best?
hei! Idag har jeg lest litt til prøven som vi skal ha på tirsdag. Ellers, har jeg vært  og sett på søskenbarnet mitt spilt kamp, og de vant forresten! Ikveld skal jeg på kino, så blogges sikkert etter det!:-)

Hva skal du i dag?


hvilken likte du best?
hei!

Når jeg var på klassetur, for ikke så lengesiden, gjorde vi mangen kjekke aktivitetar. Men det alle kjekkeste vi gjorde var elverafting! Herregud kor kjekt det var! Selvfølgelig var vi litt redde på begynnelsen, men ettehvert ble det bare kjekkere å kjekkere!

 

(noen av bildene er lånt av venninnen min, Agnete)

Har du prøvd elverafting før?


Åh, det er så utrolig mye fint på ginatricot! Noe du likte på bildet over?♥skjorte,bukse-cubus // veske -river island// sko- dinsko// klokke-cmyk

Hva synes du?
 

Hei!

Ååå, jeg er så glad!:D I dag kjøpte jeg meg i.d. pudder, og jeg er superfornøyd med det! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem, var å teste det! Ååå,love.♥

Har du prøvd i.d. bareMinerals sminke før?:-)


Hvilken likte du best?
hei!

I 6'tiden kom Irene og Grete på besøk til meg. Vi har hatt det superkoslig, med jentesnakk, musikk, snop, idol, osv.. Herlig dag, med verdens beste jenter.♥

Hva synest du om bildene?:-)jakke,ring-cubus // singlett,buske-only

Hva synest du?:-)
hva synest du jeg kler best? krøller (som er mitt naturlige hår) eller rett hår?
Hei!

Sorry for at jeg ikke er noe flink til å blogge ofte for tiden? jeg har mistet blogglysten, så det er ikke så mye blogge om. Men jeg skal prøve så godt jeg kan, å få til hvertfall ett innlegg hver dag!

Men nå skal jeg straks på håndballtrening, så snakkes!:-) hva har du gjort på i dag?

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits