hei!

Sorry for at jeg ikke har blogget noe i dag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Når skolen var ferdig, gikk jeg ned i sentrum med Hannah,Irene, Grete og Elise. Vi kjøpte snop og mat til klasseturen, som vi skal på fredag. Jeg kjøpte meg eg en t-shorte og björn borg truse og da!:-)Når jeg kom hjem, gjorde jeg lekser, så reise jeg på eide med Grete. Vi møtte Irene, Erlend, Erik, Per og mangen fler. Kjempekjekk dag!

Hva har du gjort på i dag?:-)
hei!

Idag har jeg vært på håndballtrening, med jentene! Alltid like kjekt, og i dag tok jeg med kameratet, så da blir det noen bidler fra i dag:Hva synest du om bildene?:-)
hei!

God morgen forresten! Nå skal jeg snart gå til skolebussen, må bare spise frokost. Etter skolen er det håndballtrening, men skal prøve å få blogget et innlegg i mellom. Ja, okei, lite interresant innlegg, men jeg kjedet meg nett litt.. 
Hva er dine planer for dagen?
(bildene ble litt uklare, men du ser alle ringene på de nederste bildene og)

nr. 1:


nr.2:nr.3:nr.4:


 


Hvilken ring likte du best?
hei! 

Off, blir en slapp dag i dag.. Jeg er blitt forskjølet og orker inegnting. Jaja -håper jeg blir fort frisk, for vi skal på klassetur på fredag! Gleder meg sykt.♥

topp-london // bukse-cubus // ring-lindex

Hva synest du om outfiten?♥
Hva synest du om bildene?♥
 

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra en kjempekjekk helg på hytten med familien! Vi har kjørt båt, fisket, plukket blåbær, laget vafler og kost oss kjempemasse!

Hva synest du om bildene?:-)
Hei!
Nå reiser jeg på hytta med familien, så snakkes på søndag!;-)

// alt fra cubus

Hva synest du?:-)
hei!

idag har jeg vært på håndballtreing- kjempekjet som alltid! Og idag begynte det forresten ei ny jente som var kjempekoslig! Ellers har jeg vært i svømmehallen med Elise, Bjørn Terje og Erlend i dag! Derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge så mye..

 

_hadde forresten ingen bilder fra i dag, så de ble noen gamle bilder fra en håndballkamp

Går du på noe idrett?:-)
hei!

Wow, idag hadde jeg faktisk tid til å blogge før skulen! Men jeg vet ikke helt hvor mye blogging det blir i dag, for etter skulen skal jeg kanskje være med noen venner, og så skal jeg på håndballtrening. Men vist det blir tid, så blogger jeg! :-) 


morgentryne..

Hva skal du i dag?:-)
hei!

Jeg har ikke hvert så flink til å blogge de siste dagene, men det er forde jeg er på trening, er med venner, og nå som skolen eg begynt er jeg jo opptatt med å øve til prøver, lekser osv.. Var forresten ute å tok noen bilder i sted:
_private // canon eos 550d // 18-55mm
Hva synest du om bildene?:-)
Hei!

idag har jeg vært hos besta og spist komler med familien. Kjempekoslig! Men nå må jeg gjøre meg klar for håndballtrening.♥snakkes!
ring-lindex// genser-cubus // bukse-only

Hva synest du?:-)
God morgen! Nå skal jeg snart gå til skolebussen,så snakkes senere!


Hva synest du om bildene?:-)
hei!

Nå har jeg nettopp lagt på bokbind på alle bøkene mine. Grete kom på besøk en tur og, så hun hjalp meg med å legge på bokbin også. :-)

Nå skal jeg snart på Eide og møte noen venner, så snakkes senere!

Hva har du gjort i dag?:-)
hei!

Da var førsteskole dag i 10.klasse overstått.  Det var faktisk ikke så tungt å stå opp i dag tidelig, som jeg trodde det skulle bli! Idag på skolen, jobba vi litt med noen fag og fikk bøker. I 3.time , sang noen elever 'til ungdommen', rektor snakket og vi hadde ett minuts stillhet.

 

Hvilken klasse begynner du i? Når hadde du din førsteskolen dag?:-) 
hei!

Nå skal jeg snart på kino med Hannah, Irene, Pål, Espen og Atle! Vi skal se 'få meg på, for faen.' Jaja, nå må jeg stelle meg ferdig før jeg reiser inn til kino'en.
har forresten rettet håret mitt i dag.♥

 

Har du sett' få meg på, for faen? :-)
hei!

Når jeg var på IKEA for en stund siden, kjøpte jeg meg noen bilderammer. Isted tok jeg og printet ut noen bilder jeg har tatt selv, og satt  de i rammene. Jeg skal ikke ha de bildene i hele tiden, men jeg måtte bare ha noen bilder i de midlertidig.


Hva synest du om bildene?:-)
Tycks?♥jakke,singlett-cubus // ring-lindex // bukse-only

Hva synest du?:-)
God morgen!

Idag er det siste dag, før vi begynner på skulen igjen.. Hvorfor må alltid feriene gå så fort? Jeg skal være med Irene og Hannah i dag. Vi skal på kino i kveld, men vet ikke helt hva vi skal før det!


_bilde tatt for noen dager siden..

 

Har du planer for i dag? Jeg filmet forresten rommet mitt i går, noen som vil se videoen?:-)

 
hei!

 Jeg har nettopp spist pizza, med mamma og pappa nå. Det var faktisk jeg som lagde middagen i dag! hehe.. Nå sitter jeg bare i sofen og leser blogger og spiser godteri. Ellers skal jeg kanskje ut å ta noen bilder etterpå! :-)Hva har du gjort i dag?:-)


 


Synst om bildene?:-)

hei!

Jeg har aldri hatt videoer som jeg har filmet selv på bloggen. Jeg har faktisk ikke filmet mye med speilrefleks kameraet mitt, så i sted 'testet jeg det, og filmet litt rundt om her.. Skal kanksje filme rommet mitt etterpå, siden det var noen som spurte om jeg kunne det! :-)

 

Hva synest du om videoen?:-)


Hvilke antrekk likte du best? 1,2 eller 3?:-)
hei!

jeg møtte Hannah i sentrum i 4 tiden. Vi handlet det vi trengte, så møtte vi Irene og gikk opp til Pål og lagde pizza. Atle og Espen kom og. Vi spiste pizza, såg på film, spiste is, og hadde det kjempekjekt. -herlig dag, lettere sagt.Hva har du gjort i dag?:-)
Hei! Nå er jeg hos Pål og ser på film og spiser pizza med hannah, irene, atle og espen! Kjempekoslig! Blogger fra mobilen nå, så det kommer flere bilder når jeg kommer hjem:-)


Det er ganske mangen som har spurt om håret mitt er naturlig, og ja, det er det!


Hva synest du om bildene?:-)
genser,skjerf-cubus // bukse-only

Hva synest du?:-)Noe du likte? ♥

_cubus

LOVE!!


_cubus


Hva synest du om innkjøpet?:-)

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits