hei!

Idag har jeg vært å badet nede i sjøen med Grete, og Thomas. Når vi hadde vært der en stund, kom Kristoffer forbi med båten sin, så han stoppet og var der litt med oss. Og når han hadde reist kom Robert og Erlend ut, å badet med oss! haha.. Superkoslig dag, ute i solen. I ♥ summer.


?


?

(sorry, men hadde ikke så mangen bilder fra i dag..)

Har det vært fint vær hos dere i dag?

.....


Hva synest du om bildene? :-)
 

Hei!

Jeg hadde en super dag i går! Først var jeg på 'måge' med tante, og søskenbarna mine. Så når jeg kom hjem, badet jeg i sjøen med Grete og Thomas. Og på kvelden, fant jeg og Grete ut at vi ville ligge i telt, så da låg vi i telt i hagen hennes. Ble ikke så mye søvn å få, for vi sovnet sent og våknet tidelig. Men koselig var det nå! :-)Har du sovet i telt i sommer? :-)

.....
yoyo, Grete her!

I dag så har jeg og Eilin (og Thomas, han fulgte etter oss...) vert på kaia på Eitrheim og bada. :)

Var der i over 2 timer, for det var knallfint vær, og vannet var varmt og deilig, endelig!

Nå skal vi se Amors Baller, og sove i telt hjemme hos meg. Det blir koos <3

Knallfint vær!

Eilin og meg. You make my day. <3


Haha, tester skillsa mine i photoscape.....


Jellybeaaaans! Vi prøvde å smake alle smakene, men det var noen vi spytta ut igjen...den med pepper for eks. ææsj!


OM NOM NOM, sjokokjeks!


Eilin...Wow...


Q : Hva har dere gjort på i dag?

Q : Bader dere mye ?

Hilsen Greteeeeeeeeeeeee :)))))))
hei!

Idag, har jeg vært en tur på 'måge' med søskenbarna mine. Vi badet ikke, men koste oss i solen, med moreller, og rundstykker. Koslig!

 


                                                                Hva har du gjor på i dag, så langt?♥

 
hei!

Åh, jeg elsker denne vesken! Den er virkelig favoritten. Det er kjøpt på river island, i London.

Hva synest du om den? :-)

....
hei!

Jeg fikk melding av tante idag, der det stod at vi bare kunne komme ned, og spise kvelds med de. I skogen faktisk. Eller, rett utanfor der de bur, er det en liten 'skog'. Der er det et lite bord, og di har hengt opp disser, og bygget trehytte der! Utrolig koselig! :-) Så da ble det kvelds i skogen, idag!Hva har du gjort på i dag? :-)

....
hei!

Idag har jeg vært med Grete! Vi var først hos hun, så ble det så varmt, så vi gikk ned å badet i sjøen! Det var faktisk ikke så kaldt, eller, på begynnelsen var det.. Haha, men vi svømte nå da! :-) Kjempekoselig!
Grete.<3HAHA, skoen til Grete.. 

Hva synest du om bildene? :-) 

....

Hei!
Nå er jeg hos Grete. Det er vaarmt ute, så vi skal snart ned å bade i sjøen! :) kommer flere bilder senere, for jeg blogger fra mobilen nå :) ha en fin dag, alle sammen!


genser // cubus, shorts // miss selfrigde

ringer // bikbok, og cmyk

Hva synest du?

...
hei!

Igår har gjorde jeg ikke så mye spesilet. Eller, når jeg sto opp, vasket jeg og ryddet litt. Så var jeg på dataen, og tok bilder. Ellers, har jeg vært en tur på besøk hos søskenbarna mine. Tok noen bilder, så jeg kan jo dele de med dere! :)

Hva gjorde du på i går? ♥

...


hei!

Idag, når mamma kom hjem fra jobb, hadde hun med seg masse jordbær! Hun har gjort mye om til syltetøy nå, og resten skal vi ete! Åh, elsker jordbær.♥ 


Liker du jordbær? ♥ hihi
hei!

På morgningen i dag, var det overskyet, og grått ute.. Men etter hvert begynnte det å skinne opp, og solen kom frem. Så nå er det sol, blå himmel og varm ute! :-) sommer. ♥

Hvordan har været hvert hos dere, i dag? ♥

.... 
singlet // only, bukse, jakke // cubus

 

Hva synest du? :-)

...._private //  

Hva synest du om bildene? :-)

....
Idag gikk jeg i fakkel tog, her jeg bur! Det var veeldig mangen folk, som møtte opp! Uff, det som skjedde i Oslo og på Utøya, er så forferdelig, så det var bra at så mangen stilte opp til fakkeltog! Når vi hadde gått i toget, stoppet vi nede i sentrum. Der var det noen som sa noen ord, og noen sang! Utrolig rørende..!Har du gått i fakkeltog? :-)
Hei!

Idag, har jeg hatt besøk av søskenbarnet mitt, Espen. Vi først hjemme hos meg og badet, så gikk vi ned til han! :-) Rett etter det, reiste vi inn til sentrum, og gikk i fakkeltog! (kommer bilder fra det, etterpå)

Espen! :-)


Magnus! :-)

 

Hva synest du om bildene? :-)

....


Hei! nå er jeg hos tante, og kl.6 skal vi gå i fakkeltog i sentrum! Blogger mer når jeg kommer hjem, med bedre bilder! :-) hva skal du i dag?
Hei!

Idag er det faktisk sol, her jeg bur! Haha. Det har ikke akkurat vært så mye 'sommervær' her, i sommer. Idag skal jeg nok bare være ute i solen, og så skal jeg gå i fakkeltog i kveld.


 Hvordan er været hos deg? :-)
.....
høytlivsbukse, og genser // only

 

Hva synest du? :-)

....

Hei!

Først var jeg i sentrum en tur, og såg litt i butikker. Jeg fant ikke noe, men jeg kjøpte litt godteri og sånt! :-)Ellers, har jeg laget middag i dag (faktisk), + smoothie! Og nå er jeg nett kommet hjem fra Grete. :-)


Hva har du gjort i dag? :-)

....

Hei!

Det er ikke så mye å gjøre på, for tiden. Pluss at mangen av dei bloggene jeg leser, har sluttet og blogge, og jeg vil lese flere blogger. Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet da, så leser jeg bloggen din og kommenterer en eller flere kommentarer. Kanskje jeg blir fast leser også? :-)

Skriv bloggadressen din, i kommentarfeltet da. ♥

Hei!

Igår lagde jeg meg smoothie, mens jeg såg på nyhetene! Den ble faktisk veldig god! Hehe. Jeg elsker smoothie! 
                                                                                    Liker du smoothie? :-) 

_Mitt lille land- av Maria Mena. 

 

Hva synest du om sangen og bilde? 

...

//fra only

Hva synest du om de? :-)
Hei!

Med en gang jeg våknet i dag, gikk jeg rett opp i stuen og hørte på nyhetene! Det er så ufattelig trist det som har skjedd.. Får vondt inni meg, bare av å tenke på det.. Uff, det er forferdelig!

Jeg har ikke gjor på noe i dag, heller. Eller, i stad så lagde jeg cupcakes. Måtte ha noe å gjøre på. De ble ikke så veldig fine akkurat, men de var nå litt gode! :-)


                                                                            Liker du cupcakes? :-)

.

 
_canon eos 550d// 18-55mm// redigert i picnik

Hva synest du om bildene?

Off.. Det er ganske tunge dager, nå for tiden! Det er så forferdelig trist det som skjedde i Oslo og på Utøya! :-( Ute er det regn og, så det er ikke akkurat så mye å finne på... Jaja, blogges senere! ......

//kid

//baronessa


//kid


//baronessa

//baronessa

//møbelringen

 

                                                                                        Hva synest du?

Hei!

Idag har jeg hatt en bloggfri dag. Nettopp fordi jeg ikke har vært i noe 'blogge humør.' Jeg har har vært utrolig lei meg, pga. det som har skjedd i Oslo. Det er så trist/sykt/forferdelig å tenke på! ufff... :-( Og hvertfall det som skjedde på Utøya! Syykt!

                                                                                                    .....
Hei!

Off, i dag er det på en måte en 'rar, forferdelig, trist' fredagskveld, pga. det som har skjedd i Oslo.. Jeg sitter bare her i stuen, og hører på alt de sir om det på tv! Det er jo helt forferdelig det som har skjedd! Off... :-(


Jeg har nå hvertfall tent lys for de som omkom! Og meldt meg inn i gruppen om det på facebook!


Hva synest du om det som har skjedd i oslo..? :-/

......

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits