Heihei!


Nå har vi endelig fått tilgang til nett, her i Spania! Jeg storkoser meg her nede. De dagene vi har vært her, har vi shoppet, vært på straden, vært ute å spist, vært i badeland og vært en tur i byen. Det er ganske varmt her, og jeg har
allerede klart å bli solbrent.. men jeg har det supert på ferie!

 

Hva har du gjort eller skal i sommer? :-)


Hei!

Da reiser jeg til spania! Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, for jeg vet ikke om det er internett der. Men jeg tar med dataen, så jeg blogger vist jeg har tilgang til det!

Ha en superfin sommer da, alle sammen! :D 

_private// canon eos 550d// 18-55mm/ redigert i picasa//

Hva synest du? :-)

Hei!

Tenk, i morgen reiser jeg til Spania med mamma, pappa og søsteren min! Jeg gleder meg sykt mye. Denne gangen skal vi ikke på hotell, men vi skal 'bo' i sommerhuset våres, eller familien sitt. Jeg er nesten ferdig å pakke, så ny begynner jeg å bli klar får å reise! :-)Skal du til utlandet i sommer? :-)

Heihei!

Jeg skal snart ta bussen inn til sentrum for å kjøpe nytt minnekort til kameraet mitt! Det minnekorte jeg har, er det ikke plass til så mangen bilder, og siden jeg reiser til syden i morgen, trenger jeg ett større minnekort!bukse,singlett CUBUS // jakke ONLY

Hva synest du? :-)

Hei!

Jeg feriret st.hans på naustet, med en hel haug av de som bor i nabolaget. Det var ikke så fint vær, men vi hadde det kjekt forde. Vi badet, grillet, snakkket, hørte på musikk og koste oss masse.
 

Det begynnte å regne på slutten, så da gikk jeg, Hannah og Grete opp til meg. De hjalp meg å pakke til sydenturen, og lastet innpå ny musikk på iphonen min! :)

Har du feiret st.hans i dag?

hei!

Jeg har nettopp kommet hjem fra sentrum med Grete og Hannah! Vi var først rundt og såg i butikker, så kjøpte vi oss is og satt oss på 'kaia' og snakket. Jeg fikk og kjøpt meg litt ting jeg manglet, siden jeg reiser til Spania på lørdaag! :D


alt fra cubus

Hva har du gjort på i dag? :-)

 
Hei!

Kjolen og 'toppen' på bildene under kjøpte jeg på tirsdag, og jeg elsker begge to! Begge er fra only og kjolen kostet 200 kr, og toppen 350kr.


Hva synest du? :- )

Heihei!

Teksten på bildene under er 'triste', men sanne! Jeg har det ikke vondt nå eller noe sånt, det er ikke derfor jeg legger ut bildene med teksten på! Men jeg gikk igjennom bildene mine i arkivet, og da fannt jeg de, og teksten passet jo litt til bildene og.. :-)
(det er ikke jeg som har funnet på teksten asså, til dere som lurte (: .. )

Hva synest du om bildene? :-)
Hei!

Jeg reiste opp på eide kl. 1 idag, og møtte noen venner. Vi spilte først volleyball, så reiste vi på båttur ut til byrkjanes. Der var vi på 'picnic,' haha. Vi spilte kort, snakket, spilte volleyball (der og), spiste jordbær, chips og sjokolade, og koste oss masse! Superkoslig dag lettere sagt, med herlige folk!Hva har du gjort i dag? : )

Hei!

Igår lagde jeg og noen venner overraskelsebursdag for Hannah! Det blei veldig vellykket, og vi hadde det superkjekt! Vi grillet, spiste oreokake og is, spilte volleyball, snakket, tok mange bilder, og koste oss masse!

 Bursdagsbarnet og meg : )

gaven grete hadde laget! den var dødsfin! :o
Hva synest du om bildene? : -)
HeiHei!

Her er bilder av 'kveldens outfit.' Orker ikke å skrive så mye nå, så jeg blogger heller mer i kveld.kjole ONLY // jakke CUBUS

Hva synest du?
Heei!

Åh, endelig har vi og fått sommerferie! Det skal bli så utrolig herlig å ha ferie i nesten to måner no! Vi gjor ikke akkurat så mye på skolen i dag, heller. Vi såg på film, fikk karakterboken, og spiste oreokake.

Forresten, så har verdensbeste HANNAH, bursdag i dag! ♥♥♥♥♥ Love u, vennen!

 


Meg og hannaah!♥♥

Jentene mine!


Har du fått sommerferie nå? :- )

Hei!

Jeg rakk nesten ikke å blogge i går, for jeg hjalp til i bursdagen til søsteren min ,og så var jeg på 'eide' og såg på fotballkamp men venner! :- )

 buske,singlett ONLY // jakke,armbånd CUBUS

Hva synest du? :- )
Åh, jeg gleder meg sykt mye til sommerferien nå! Tenk, nå er det bare en dag igjen, så har vi frrii leeengee! Herlig å tenke på at vi sleppe, lekser, prøver, framføringer, og alt som har med skole å gjøre lenge! :-D

Hva skal du i sommer? :-)// Alt fra cubus

Hva synest du? :-)
Hei!

Idag skal jeg i bursdag til mormor, søsteren min, Espen, og Tante! Alle skal feire i lag, siden de har bursdag ganske likt. Det det blik nok mye kakespising i dag,ja.. Men det blir nok kjekt!


_privat// canon eos 550d// redigert i picasa //

Hva skal du i dag? :-)
Hei!

Idag har jeg faktisk ryddet rommmet mitt, og vasket det! Det var på tide, for det såg ikke så fint ut! haha.. Men jeg tok noen bilder av rommmet i sted, så jeg tenkte jeg kunne legge de ut :-)


Hva synest du om bildene?`:-)
JAKKE cubus // SINGLETT only // SHORTS ginatricot, KLOKKE gave fra mormor og morfar // RING lindex

Hva synest du? :-)

Hei!

Jeg var ute og tok noen bilder med Henriette i sted! Det er dumt at det regner nå, for det e jo snart sommerferie!? Åhr, for håpe sommerværet kommer snart da.. Men nå skal jeg bare slappe av og se på vg-lista. :-)
_private // canon eos 550d// 18-55mm//

Hva synest du om bildene? :-)JAKKE, BUKSE cubus // SINGLETT jc // KLOKKE mango

hva synest du om outfiten? :)
hei!

Idag, etter skolen, var jeg med Grete og Irene. Vi gikk ned i sentrum og såg om de hadde noe fint, siden det var masse salg i dag! Jeg hadde ikke så god tid, siden jeg skulle ta bussen hjem igjen. Men jeg fikk nå shoppet litt :-)


solbriller fra mokki

concealerkost fra i.d.

bluse fra only

singlett fra only

Hva synest du? :-)
Hei!

Idag er det siste håndballtrening før sommerferien.. Det er trist, men det skal bli deilig med ferie nå! :-) Bare 3 skoledager igjeeen! 

Ellers har jeg lastet innpå musikk på iphonen min, og slappet av! Har ingen lekser, så nyter bare de siste dagene før ferien nå! ♥
<3

Hvor tid får du sommerferie? :-)
Hei!

Idag har jeg vært på 'eide' og sett på søsteren min som spilte fotballkamp. De vant ikke, men det var nå kjekt å se på.  

Hva har du gjort på i dag? :-)

_private // canon eos 550d // 18-55 mm//

Hva synest du om bildene?
hei!

Jeg har ikke hatt tid til å vise dere hva jeg kjøpte på stord i helgen! Så her er det:


//h&m

//sportsbutikk

//bikbok

Hva synest du? :-)


GENSER, BUKSE bikbok // BELTE h&m

KLOKKE gave fra mormor og morfar. <3

RING h&m

Hva synest du? :-)

Hei!

Jeg har hatt en superfin helg på stord med herlige folk! Vi har spilt håndballkamper, badet, snakket, grillet, vært på to konserter, shoppet litt, gått i tog, og masse mer! Herlig helg, letterer sagt.

Har du vært på håndballfestivalen på stord før? :-)
Hallllo ! Agnete og Nora her. Siden Eilin er reist på cup, tenkte eg at eg skulle væra hyggelig å blogge for ho :D Og forresten så har Nora bursdag i dag. Gratulerer med dagen :)<3 ..igjen...

Håpe du kose deg på cuppen, så vi tenkte vi kunne legge ut noen fine bilder av deg : Håpe du tilgir oss (aa) 

- Agnete og Nora. <333333333 
Hei!

Idag reiser jeg på håndballcup til Stord med Laget. Gleder meg sykt mye! Blir kanskje mobilblogg, visst jeg har tid! Men ha en fin helg, alle sammen! :-))


_privat

Hva skal du i dag? :-)


 
Hei!

Igår kom mormor og morfar hjem fra syden, og vet du hva? De hadde kjøpt gave til oss! ikke bare en liten ting, men to klokkker og masse sjokolade! Herregud, kor snille de er!
<3

Meeen, nå må jeg pakke ferdig til håndball'cupen som vi skal på i morgen! GLEDER MEG!

Hva skal du i dag? :- )

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits