Heisann! I dag har eg vert på shopping til haugesund med Irene, Grete og Agnete! :-)) Vi reiste kl.09.00 for irene skulle til tannlegen kl.11.00 ! Vi var først på amandasenteret, så nede på markede, for der har dei Gina Tricot! !! :D <3
Fikk shoppa ein del kan du si.. (aa'  Vi spiste middag på dolly :D elsker den pizzaen ! :*
Er egentlig ikkje så mye å skriva om, så legger ut ein del bilder istedenfor! :)  :
 Vi kjøpte McFlurry ! <3 Med oreo kjeks oppi! :*


Når vi var på XXL, for Irene ( Grete ) skulle se på fotball- sko ! :-)


På dolly ! :*


Irene og Grete! <3


Pizzaen våras! <3


Her er det eg kjøpte! :) :Fra Gina Tricot, 259 kr (?)Armbånd fra glitter, 50 kr (?)Sløyfe ring fra H&M, 49,50 (?) Vanlig liten ring fra Gina Tricot, 40 kr  (?)


Våt- serviettar fra H&M 19,50 kr (?)Lipp- Gloss fra H&M 19,50 kt (?)


Husker ikkje ka butikken heita.. men kosta 50 kr  .Jakke fra BIKBOK 199 kr 

Har hatt ein kjempe kjekk med jm! :* <333<3<3<3<3

Bloggest <3- eilin <3

Q ka har du gjort på i dag?
Q- Har du vert i haugesund før?Eg skulle blogga i går, men så gikk det ikkje ant å legga bildene mine innpå, så derfor blogger eg i dag!
Vi var først i odda, vi kjøpte ingenting spessielt. Vi var på cafe og var i noen butikkar. Når vi var innomm expert, fikk vi kver sin bade - ball. :) Veret var ikkje så bra, det var ein del vind, og grå himmel, og då kasta Irene seffølgelig bade - ballen min ut så den fllaug vekk, :( men eg fikk tak i den då :)

Når vi kom heim til meg, var vi på data, spiste og tok MANGE  bilder. Onkel hjalp meg og med Ipoden min :D Kl.18.00 reiste vi opp paa eide og spillte fottball. Vi var med, agnete, kristiann, og ingvild.  Det blei kjedelig etterkvert, saa vi gikk inn til irene og saag fotball kamp !

Her er noen bilder fra i gaar !
 


Hadde ein kjempe kjekk dag! :)

Bloggest! <3 - Eilin <3

Q ka gjorde du paa i gaar? : )

I går gjorde eg nesten ingen ting. Var i Odda med mamma og Henriette :)
Kjøpte ei buksa på ung mote! Kjempe fin. :) Har sett på den lenge, og no kosta den bare 100 kr ! :O :-)
 Etter det gikk vi  på grillen og spiste hamburger :) Når vi kom heim lagde meg og henriette bursdags gava til mormor :D  

 

I dag så har eg vaska!! -.-'' Det er kjempe kjedelig.. men det må gjørast! :(!  Han ikkje gjort så mye meir, men eg tenkte eg kunne ha ein outfit i dag så! :D her er den! :


Jakke : Cubus
Singlett med knappar: Bik Bok
Singlett: Cubus
Bukse: Ung mote

Bloggest! :-) - Eilin! :*

Q Ka har du gjort på i dag?Endelig. Eg er så lei den andre headeren, og den lagde eg bare i hastverk og. Blei ikkje så bra denna headeren, men blei jalle fall bedre enn den andre!!Q Ka synst du om headeren?
  Bloggest! - Eilin! :)


 
I dag har eg vert i med Agnete. Først var vi i odda, så gikk vi ut til agnete :) Vi låg å solte oss, men så blei det så varmt at vi bada.. :D Det var litt kaldt, men det blei varmare etterkvert. Etter vi hadde vert hos ho reiste vi ut til meg. Det var sankthans feiring for alle på eitrhiem eller noe nede med eit naust! Vi hadde ikkje med bade kler, men det var mangen som bada, så då reiste vi heim og henta :D Vi hoppa her ifra:


(hoppa fra kantane på toppen! :) )

Det var eit stort bål der og det var kjempe varmt !! :S Når mangen hadde gått og kl var blitt halv ni eller noe sånt, satt noen voksene og prata. Då fant eg, agnete, julianne, henriette, thommas og joakim ut at vi grilla restane av maten. :) Vi grilla pølser, hammburger, grillribber og lomper ! :D haha :) Det var kjempe koslig! :)


Når eg skulle visa skilsa mine i grilling! (aa'


Henriette og thomas :)


Joakim, thomas og meg :)

Hadde ein kjempe koslig sankthans! :')

Q Ka gjorde du på sankthans? :-)


Fra søndag til mandag har eg lagt i telt med irene, stine, og grete! kjempe koslig! Vi spiste taco til kvels, naamm ! ISeint på kvelden gikk vi bort på leikeplassen og spilte fotball, ikkje lett i kosedress, nei.(aa' Når vi kom tilbake til teltet spiste vi snop og prata/lo... :D Ehmm, vi litt hypre! Stine fletta Grete, mens Irene nesten såv, så kom det ei SVÆR billa på puto rett over hodet hennas!! :O Ho blei livredd og tørte ikkje å sova der meir, så det endte med at ho låg ein an plass. Kl.03.00 eller noe sån sovna vi vell, og våkna kl.08.30 (?) Så gikk vi inn og spiste frokost og dusja. Vi møtte Hannah på eide kl.12.00 eller noe sånt. Vi spilte sandvolleyball, og gravde grete ned i sanda, så bare hode stakk opp. :) Etter det gikk vi bort til sandvinds vatnet og bada, eller eg og grete bada. Så blei eg henta for eg skulle i bursdag til søsken barnet mitt :) 


Stine pehna. :)


Stine og irene :)


Eilin, Irene, & Stine. <3

Stine fletter Irene. <3

Hadde det kjempe koslig på telturen! <3I dag reiste eg og mamma til voss. Måtte jo stå opp kjempe tidelig, så var jo trøtt heile dagen! Når vi hadde sett søstra mi spilla ein kamp, gikk vi opp i gato. Fikk ei kjempe fin veska av mamma og! <3 Så traff eg Irene :) Eg gikk litt med ho og, så gikk vi ned og så på kampar! 


Irene! :)


Snopeposane våras! <3


(Y)


 

Etter kampane, gikk vi bort til dinglo og danglo. Vi viste ikkje veien, så vi bare gikk, men vi kom jo fram! (Y) Den var litt skummel og ta opp. Når vi var på toppen kjøpte vi is og bolla! :) Vi satt ute, og herregud kor fin utsikt det var! :'ODu såg heile voss! :O


(H)


danglo tror eg xD

Det var mye skumlare på veien ned, for når den skifta tau eller ka når det var så kilte det i magen, og det var så sykt ekkelt! Når vi kom heilt ned gikk vi tilbake der kampane var, der stod mamma og venta op oss, for vi skulle på senteret'!

Vi hadde vell ein halv time på oss eller noe sånt før butikkane stengte på senteret. Fant ein kjole og singlet på Lene V.

 

Q - ka har du gjort på i dag?  Q- Har du vert på voss før? 

Bloggest! -Eilin! <3Endelig, SOMMARFERIE! I dag var det siste skole dag i 8 klasse! (Y) Det skjedde ikkje så mye på skolen, men vi fikk jo karakter-boka! For og si det sånn, så blei det bedre enn forventa i tysk og engelsk! Etter skolen gikk eg og noen andre ned i odda!

Kl halv tre gikk vi bort på allmerket, vi skulle vera barnepiker for det var handelsgata greier, så det var mangen hoppeslott.  Vi klarte ikje la ver å hoppa så, det var  nesten ingen ungar der, så vi hoppa! (Y)I begynnelsen så var det ikkje så mangen ungar, men etter kvert kom det jo kjempe mangen! Men nesten alle hadde med seg foreldrer! ;O Måtte jo stenga kl.17.00 for det var så mye vind! ;O

Etter det så blei meg og Grete henta. Vi reiste heim og bytta til fotball kler, så reiste vi opp på eide og spilte fotball med noen andre! Så gikk vi ned til IdaM, skulle se på fotball kamp, men det blei til VG lista topp 20! ! (Y) 


Ida&Grete <3Sånn skjer når Ida låner kameraet! (aa'

Meg og Irene! (L)

Har hatt ein super dag! Fin start på SOMMARFERIEN! :-))

Q - Ka har du gjort på i dag?

- Eilin! :P 

I dag har det faktisk vert kjekt på skolen!! Har ikkje jobba, bare vaska litt , rydda litt og hatt overaskelse fest for leraren våras! Vi hadde jo kjempe mye mat og godteri! og 8 flasker brus når vi er 16 i klassen! ;O Eg blei kvalm for eg spiste så mye!! kl. 16.00 (?) gikk eg ned til mormor og morfar! har ikkje sett dei på 2 uker! (dei har vert i tyrkia) men eg fikk ein pose med godteri og ting i ! herregud kor snille dei er!! <3

Hadde ingen bilder fra i dag så det blir bare outfit! :Bloggest! <3På onsdag var eg i Odda med mamma og Henriette! Vi skulle klippa oss og så skulle eg se om Ipoden min var komt, og det var den og! <3 Når eg haadde klipt meg gikk eg  og mamma bort og kjøpte den mens Henriette klipte seg! (har venta lenge på at dei skulle få den inn!) Men dei hadde ikkje beskyttelse til den, skal kjøpa når dei får inn. (Grete skal hjelpa  meg på fredag med og få video og sånt innpå! (Y) )
Bloggest! ;)
Tok outfit hos Grete! (Y)
Alt fra CUBUS, - armbånda, dei er fra forskjellige plassar!


Idaa xD


Hahah ! :DEmm.. Ja . No er det LENGE siden eg har blogga. Så derfor tenkte eg eg bare lager noen litt vell forsinka innlegg! (A) 
På Lørdagen så var eg med Irene og Grete på ettermiddagen til kl. 17.00. Det var aktivitetar og folk som sang på smelteverket. 

Irene och mig! :)


<3 jm!I går var eg og Grete med Irene heim. Vi gikk først ned i Odda og kjøpte bolla. Irene skulle ha knebeskyttar og. Så reiste vi på rema og kjøpte, snop, energidrikk, chips og pizza til VM på kvelden. Når vi kom heim til Irene stelte vi oss og blei kjørt ned til UFO. Det var ikkje så veldig kjekt der... Men eg var med mangen greie folk.! (Y) Så reiste vi opp til Irene og så på VM. Eg følgte ikkje så mye med på kampen kan du si... Men kl. 22.00 eller noe sånt gikk vi ut og spilte fotball. (sentreprikk) :D
Har hatt ein kjempe kjekk deg med jm! :* No skal eg stella meg så skal eg på UFO igjen! (Y) :D

Skal du på UFO?
Var du der i går?

Q- ka synst du om bildene? :)  

I dag har vi vert på tur til svarta vatnet! (Y) Kjempe kjekt! Vi måtte gå over ei skummel bro! Den var jo neste ødelagt! :S
Når vi kom opp til vatnet satt eg med IdaM, May Elena, Grete, Margrete, Ranveig, Anette, Eline, Elise Martin, Fredikk og Emil.(tror ikkje det var noen fleir )
Seinare kom Irene og noen andre! Vi satt på tre fjelldukar. Så spilte vi kames! :)
På vei ned gikk eg med Irene, Per og Kristian! :D Koslig det! :)

Hadde ein kjempe fin tur! (Y) Hadde ikje noen bilder fra i dag.. Men eg har vet der før så eg bruker bare det! (-:


Den skumle broa!I dag var det egentlig ikkje noe som skjedde på skolen! Vi hadde bare to timar med vanlig jobbing. Så hadde vi to timar med kuha og to timar med musikk, men då så vi på munsikkvideoar ! :-)  Etter skolen var eg i Odda med mamma. Eg kjøpte ein øyenskygge på cubus! :D Den er rosa, kjempefin! Den avr kjempe kul, for den er liten og så er det børste på lokket! (Y)

Blei små bilder for det er web bildeer! det går ikkje ant og legga ut fra mobilen.. :'(

Bloggest! :o)Eg vil ha sommarferie no! Det er bra at det er sol i helgene, men dei går så fort, så då er det plutselig mandag igjen med ein gang!! så eg vil ha lang ferie!! Og eg gleder meg til alt det vi har planlagt og gjøra :) jallefall hytteturen med jm:*
Eg fant noen bilder på mobilen fra i fjor sommar, når eg, Agnete og Irene var nede i barnehagen og tok bilder, hahahha ! :) Ikkje blir sur Agnete og Irene for at eg legger dei ut!!!!! :P


Agnete


Meg


Irene

Q - Gleder du deg til sommarferien?
Q - Ka skal du gjør i sommarferien?

Bloggest! :)Kl. 8 (?)  gikk mamma pappa meg og Henriette ned til Grete og dei! Først såg vi litt på tv.
Etter det spilte vi fotball på plenen deiras! (Y) Meg og Grete knuste Henriette og Åse!
Vi hadde og gå fotball fordi henriette hadde gått på tryne og kunne ikkje springa...  Grete og Åse spilte med bare venstre og! Grete hadde fått ny ball. Den var kjempe bra, bortsett fra at du hang igjen på den, så eg gikk på tryne ett par gangar!
Idag veit eg ikkje ka eg skal..

- Eiilliin!!!  ♥

Idag så  har eg vert med Grete! Vi var først hos ho og spilte fotball og rydda! (Y)
Så gikk vi opp til meg og bada. Vi spilte volleyball :)  
Etter det sminka vi kverandre i blinde ! hahaha :D Vi blei veldig fiinee!! :) 
Vi skal til Grete og grilla etter på! gleder meg!
Får ikkje bildene innpå no.. kommer kansje seinare!


Bloggest!

Q- Ka har du gjort på i dag?No har eg ikje blogg på lenge, men det er fordi eg ikkje har hatt tid! Men her kommer det eg har gjort dissa dagane!

Tirsdag: Vert på håndball. Vi spilte sandvolley ball! (Y) Det var ikje så kjekt fordi vi klarte ikje og spilla orgentlig, men men. Så lagde vi vulkan! Vi tok kjempe mye sand over balllen og tok blommster på toppen! Så gikk vi bort til sandvindsvatnet! (Ida  bada! : O )'
 
Onsdag: Vi hadde general prøve til skole konserten dei tre siste timane på skolen. Vi skulle møta kl 5 og den begynte kl 18.00. Det var skummelt når vi begunte og synga, men etter vert blei det bedre! Og når noen jenter i 10 sang så skulle eg og noen andre jenter dansa i pysj på senen! :)

I dag: Spilt skole konsert for barne skolen. Når vi var ferdige fikk vi gå heim. Eg var i Odda med Irene og Grete, så tok eg bussen heim! No skal eg ut og jogga med Gerte så eg skal gjøra meg klar til siste skole konsert ! :D

FÅR IKKJE TIL OG LEGGE UT BILDER! :@ Skal prøva seinare :)

- Blogggest!
 

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits