Hei!

Idag sluttet vi kl.11 på skolen, for vi har hatt skolekonsert for barneskolen, og når vi var ferdig med den, fikk vi fri! Meen, vi skal inn igjen til kl.5 for da skal vi ha den siste konserten. Vi hadde en i går også.. (se forrige innlegg.)


GENSER cubus // BUKSE only

KLOKKE // cmyk


RING // h&m

SMYKKE // bikbok

Hva synest du om outfiten? :- )


 
Hei!

Ja, jeg har vært utrolig opptatt i dag, så det har ikke blitt tid til noe blogging. 

Vi har hatt 'skolekonsert' i 2 timer i kveld. Alle klassene i 8'ende og 9'ende har valgt en sang hver og øvd på den i musikktimene på skolen, og så 'framførte' vi den i dag i kinosalen. Alle klassene var utrolig flinke. ♥(sorry for dårlige bilder, men de var de eneste jeg haddee.. off..)

Har dere 'skolekonsert' ? :-)

Hei!

Ja, jeg har hatt en 'bloggfri' dag i dag, men det er fordi internett ikke har fungert.. Jeg kom meg ikke innpå internett før nå! Meen, jeg har ikke gjort noe spesielt i dag heller da, så. Jeg og mamma har kjørt rundt med konfirmasjons, takkefortene mine, og så har jeg vært på besøk hos tante :-)

 


bildene blei litt uklareeeee...

Hva har du gjort i dag? :-)

Hei!

Jeg har nettopp kommet hjem fra shopping med mamma i haugesund. Det har vært en super dag! Jeg har ikke så mye å skrive om, så jeg legger bare ut bildene av innkjøpne:

 
Lommebok fra vera moda

alt fra bikbok

alt fra h&m

alt fra kappahl

alt fra ginatricot

h&m, kappahl, kappahl, ginatricot

JC

alt fra kremarhusetklokke fra mango

(Det er ikke så lett og se hvordan klærne ser ut, men du får se de bedre i outfit'innlegg senere..)

Hva synest du om innkjøpene?
Hei!

Ja, overskriften sier vell det meste. Jeg skal snart opp på eide og se litt av kampen til søsteren min, Henriette, (trykk) så reiser jeg og mamma til haugesund på shopping.  Gleeder meg!

Det blir ikke mer blogging før i kveld, men ha en fin dag, alle sammen!


Hva skal du i dag?
Hei!

Det har vært superkoselig å ha Irene på besøk igjen! Det har får det meste gått i jentesnakk, tv, data, tatt bilder, spist pizza og godteri. :-) Glad i deg, Irene!


Stakkars Irene :-( Hun ramlet oppå den, når hun spilte fotballkamp...Hva synest du om bildene?
Hei!

Denne dagen har bare vært helt super, og den blir jo bare mye bedre! Idag på skolen, øvde vi til "skolekonserten" i tre førte timene. Når vi var ferdig, gikk vi opp på skolen og låg på gresse og slappet av. Så hadde vi en time med gym og to timer med kunst og håndtverk. 

Men nå sitter jeg bare å venter på at Irene skal komme på besøk! :-) Det skal bli superkoselig å få henne på besøk igjen!


_privat// canon eos 550d //

Hva skal du i dag? :- )
 
 Hei!

Jeg gleder meg sinsykt mye til å kunne gå ut i shorts, singlett og ikke minst solbriller igjen! Meeeen, det kan nå bli en stund til det ennå, ihvertfall her som jeg bur! Det er ikke akkurat det fineste været, så jeg må nok vente en stund til.. 

Hvordan er været hos deg? :-)


Hei!

I dag blei Hannah med meg hjem etter skolen,koslig. Vi har bare chilla og tatt bilder osv. Etter en stund kom Grete opp til oss, vi laget milkshake og tok masse bilder og vidioer! kjempe kjekt ! Alltid kjekt å være med jentene mine, men jeg orker ikke å skrive så mye siden de er på besøk nå. :) men ha en forsatt fin dag,det skal vertfal jeg.


Hva synes du om bildene?

 

private // canon eos 550d //

Hva synest du om bildene?
Hei!

Off, ville virkelig ikke gå på skolen i dag. Vi skulle ha tyskprøve og 2500m i gymmen. To fæle ting på en dag! Haha.. Men jeg er heldigvis ferdig med 2500m nå og så slapp vi å ha tyskprøven i dag, for vi skulle heller ha den i morgen. Er ikke akkurat noe bedre det da, med da får jeg lengre tid til å øve. :-)Vet ikke hva skal i dag.. Er forskjølet og, så jeg skal nok bare være inne og øve til tyskprøven og slappe av!

Hva skal du i dag? :-)

Hei!

Har ikke blitt så mye blogging i dag, eller Grete gjesteblogget i sted da :-) Men her er en kort oppsumering av dagen: Har øvd til tysk prøve, tatt masse bilder, bestilt takkekort til konfirmasjonen og hatt besøk av Grete.


_private // canon eos 550d //

Hva har du gjort i dag? :-)
heihei. nå sitter jeg her, på rommet til Eilin mens hun spiser middag. (effektive!)

har hatt det litt moro med kameraet hennes så legger ut noe bilder

jeg har hatt et bilde prosjekt og, men vet ikke hvor bra det gikk.... (aa)

Glad på deg Eilin :**

 

selvutløser er konge ass! synd at kameraet var tomt for strøm...Eilin, ubeskrivelig fin :)))))) <3

"prosjektet" mitt hehe. skulle få til sånn fokus greie

 

Q : hva syns dere om bildene?

Q : Er jeg flink til å ta bilder? :D :D

 

Stor Klem Grete ;**


Hei!

Frister egentilg ikke å gå ut av huset i dag... Er forskjølet og når du ser ut, så ser du det triste været. Grå himmel og kald luft! Hvorfor kan det ikke bare bli sommervær, nå som det snart er sommer?

Er det fint vær hos dere? :-) 
Hei!

Har vært en utrolig rolig men kjekk dag, idag! Har øvd til tyskprøven, som vi skal ha på mandag, vært på besøk hos mormor og morfar,  hjelpt søsteren min, HENRIETTE med å lage en ny header og tatt masse bilder til bloggen. ♥
BUKSE, TOPP // cubus, KLOKKE // cmyk


Hva synest du om outfiten? :-)

 
Hei!

Jeg var ute i stad, og tok noen bilder med speilreflekskameraet mitt. ♥ Love it! 


alle bildene er tatt med //  canon eos 550D. ♥

Hva synest du om bildene? :-)


 
Hei!

Jeg hadde ikke tid til å legge ut bilder av innkjøpa i går, så jeg gjør det heller i dag.


sparebørse // europriseos// cubus

// cubus

pudder, solbriller // cubus

 

Hva synest du? :-)
Hei!

Har ikke blogget i dag, for jeg og Åse  var med Irene hjem etter skolen, så jeg har ikke hatt tid.. Vi fikk besøk av noen venner på kvelden og såg på film og spiste pizza. :-) 

Har hatt en super dag ihvertfall!


meg og jenta mi!


skummle/ ekle filmen.. (a)

Kjøpte noen småting i sentrum idag og, men viser de i måro ! :-)

Hva synest du om bildene?
Hei!

Det vært veldig mye kakespising i det siste, så det skal bare bli bra med litt trening no! :-) Har vært i i konfirmasjon til søskenbarne mitt og så har jeg hatt konfirmasjon selv.. og på tirsdag var det jo 17.mai så da ble det jo og masse usunn mat! hahha..Hva skal du i dag? :-)


Hei!

Det er en stund siden jeg har hatt outfits bilder på bloggen.. så jeg legger bare ut bilde av dagens outfit :-)  Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag, for jeg skal på kino med venner!


JAKKE cubus // BUKSE, TOPP only

Hva synest du? :-)

Hei!

Jeg har hatt en superfin dag, med herlige folk, god mat og masse mer! Det eneste som kunne vært bedre var været... Det regna litt, og det var kaldt, så det kunne godt ha vært mye bedre vær.! Jeg reiste inn til sentrum kl. 10.00. Først såg jeg på "barne-toget" så møtte jeg noen venner og var med de resten av dagen. :-)

Har du hatt en fin dag? :-)
Gratulerer med dagen, alle sammen!

Rekker bare et lite innlegg, før jeg skal inn til sentrum! Blir en herlig dag i dag, med venner, kaker og masse godteri! Ha en superfin dag da, alle sammen! :-)Ha en fin dag da! :-)
Hei!

Har ingenting å blogge om nå for tiden, og jeg har nesten ikke hatt tid til å blogge heller.. men jeg  skal prøve å bli bedre! :))

Hva synest du om bildene? :- )

 
Hei!

Jeg har ikke blogget i helga, for jeg har ikke hatt tid! På fredag var jeg i bursdag til åse, og hadde det kjempekjekt! Jeg tok en del bilder, men alle er på den andre dataen..så bildene er lånt av hannah. <3

På lørdagen var jeg først å spilte volleyball med noen venner, så reiste vi ut til Atle og grillet og såg på film. Kooslig!

Og i dag har jeg vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Christoffer! Det var veldig mye god mat, så jeg er ganske mett nå.. heh..

Har du hatt ei fin helg? : -)
Hei!

Ville bare ønske alle sammen ei fin helg! Jeg skal i bursdag senere i dag, så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir.. Men kos dere masse, det skal ihvertfall jeg! :-)Hva skal du i dag? :-)

 
_privat 

Tycks??

 
Hei!

Yey, klassen min vant tinestafetten i dag! Hadde aldri trodd vi skulle vinne, men vi var faktist veldig gode! haha.. Ja, er vell egentlig ikke så mye å skrive, så jeg legger bare ut noen bilder! (hadde ikke med meg speilrefleksen på skolen, så det ble ingen bilder fra stafetten.. sorry! )

 Sprang du på tinestafetten i dag? :-D
Hei!

Blir et lite innlegg for jeg har en del lekser jeg må gjøre, så skal jeg kanskje møte noen venner å spille volleyball snart. :-) Men ha en fin dag da, alle sammen!


topp // only


iphone beskyttelse // ekspert

Hva skal du i dag? :-)

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra håndballtrening. Alltid like kjekt det! Men denne gangen tok jeg med speilrefleksen, så da ble det jo litt bilder! :-)

Er dødstrøtt nå, så jeg skal se litt på tv, så er det natta på meg. :-)


Går du på noe idrett? :-)

Hei!

Etter skolen reiste jeg ned til sentrum for å møte mamma. Mobilen min er helt ødelagt, så jeg trengte virkelig en ny! Og det blei det. Jeg har kjøpt meg iPhone 4! Wiiii! Jeg er superduper glad nå! :-D

Kjekt med peng etter konfirmasjonen. ♥♥♥♥Hvilken mobil har du? :-)

Hei!

Jeg sa jo at jeg skulle legge innpå bilder av det jeg fikk til konfirmasjonen min, så her er de! Jeg fikk ikke så mangen gaver, men mest peng! :-)

Jeg er super fornøyd med alt.

Det besta som skjedde den dagen, var vell at jeg fikk speilrefleks! :-D

Bunadsveske! :-DTo herlige bokser!
<3

<3

Hva synest du om gavene? :-)Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits