I dag har eg vert med Kristine og Elise! Kjempe kjekt! Først så sykla vi inn til odda. Kristine kjøpte jo mye snop som vanlig, men vi kjøpte og brwnies blanding. Så når vi kom heim til Kristine så baka vi den! Den blei kjempe good! :D Så gikk vi ned og øvde på sangen til skolekonserten. Men så måtte Elise heim. Og då var men og Kristine mest på dataen, men vi øvde litt på sangen og då, men det blei ikkje så mye! .. (aa' Men no er det ikkje lenge til det er skolekonsert og eg aner ikkje ka eg skal ha på meg!! HJELP meg!!  men har jallefall aht ein super dag!
(Får ikje til å legge ut bilder, men skal prøva seinare!)


Ka har du gjort på i dag?

Veit du ka skal du ha på deg på skolekonserten? (vist du skal ha skolekonsert då)
I dag har eg egenlig ikkje gjort noe spessielt. Har vert på ein liten tur med mamma og dei og så har eg  bada masse! (Y)
Eg har og grilla med familien. Så såg vi bilder av der vi skal på ferie i sommar! Å herregud eg glede meg! Det skal bli så kjekt! Det er jo ikkje lenge til sommar ferien heller no, så! denna uko går fort for då skal vi øva til skolekonsertane, og spilla skolekonsertar, så det blir ei kjekk uka!

Ka har du gjort på i dag?

-Eiilinn!Heii!! I går hadde eg det utrolig kjekt! Etter skolen gikk eg, Irene, Grete, Hannah og Marius bort på kiosken og var der litt til vi gikk opp til Irene for å gjøre oss klare til jentebølen! Når vi kom ned i odda så tok vi bilder før vi skulle spring. Eg og Irene hadde egenlig ikkje så lyst når vi kom ned alikavell, menn menn.. (aa' Det var litt skummelt og sppringa for nå vi kom ned på spar og skulle sppringa ein runde til, så stod det mangen folk og heia.! Men når vi kom i mål så fikk vi ein pose med masse til oppi! (Y) Så gikk vi opp i odda+ hallen og dysja og stelt oss til vi skulle på kino, meeen, når vi kom ned i odda, så var det ikkje kino kl.20.00. Grete hadde lest feil, så det var forje fredag eller noe sånt. Marius reiste med bussen kl. 20.30. Vi viste ikkje ka vi skulle gjør, så vi reiste ut til meg og bada og såg på film! (Y) Hatt ein herlig dag med jm :*Hahaha! Irene meg og Hannah! <3 (Y)


<3
I dag har eg egentlig ikkje gjort på no.. Har sotte på dataen og gjort noe tysk greier.. eg kan ikkje tysk, og no skal vi jo seffølgelig ha framføring av oss sjøl på tysk!! århh... Men er jalle fall ferdig no då så får eg se om tysk læraren synst det er godt nok!! Men no sitter eg bare i sakosekken og ser på Hotel Sæsar og eter epler! :) hahahahah... elsker epler! (Y)

 ¨
                 Google

Q-KA HAR DU GJORT PÅ I DAG?

<3 Eilin

Heyy. I dag veit eg ikkje ka eg skal. Det er ikkje treinig i dag heller.. kipt! :/  No sitter eg bare forran dataen og blogger og er på facebook. Eg får ikkje til og legga ut bilder fra mobilen heller.. har jo klikka.. så derfor blir det web cam bilder! ((Y)) det funker alltid :D:Ddet blei nett litt lite bilde xD
Hei! Kl 10 eller noe sånt  slo Henriette og Åse opp telte i hagen til Åse. Eg kunne ikkje sova i telt, for eg var så forkjøla, men eg og Grete var med dei i teltet til kl. 02.00 eller noe sånt. Vi spilte cames og såg på video på mobilen til Åse! (Y) Eg veit ikkje ka eg skal i dag, men eg skall sikkert bare slappa av, (er kjempe trøtt) :DI dag har eg så har eg vert litt hos tante, men så gikk eg heim og var med Grete <3 Vi viste ikkje ka vi skulle gjøra på, så vi såg på når Henriette og noen andre bada. Så gikk vi ned på leikeplassen, og der var det mangen, så vi var med dei.
Eg har ikkje noen bilder fra i dag...

Bloggest.

Q- Ka har du gjort på i dagg? :D

 


Hejj! I dag så har eg vert littt hos tante, men så reiste eg opp på eide og var med Irene, Grete, Erlend, BT, Steffen og Kristoffer. Vi spilte fotball, prata og så gikk vi bort til sandvindsvatnet, (grete bada) . Så spleisa eg og noen andre på brus og pizza. Etter ei stund blei BT og Steffen henta, og så seinare gikk Kristoffer og Erlend. Då spilte eg, Grete og Irene fotball(Y) Så gikk vi opp til ho og lagde taco! :D Vi blei kok varme av all latteren, så vi gikk ut og spilte foltball med Kristian. så såg vi litt på filmen vi lånte før vi blei henta.
 
Her kommer noen bilder fra i dag! :<3

<3
Har hatt ein kjempe kjekk dag! <3

Q - KA HAR DU GJORT PÅ I DAG?

- Eilin :)

Hei, i dag så har det vert fotball cup og grilling på skolen, kjempe kjekt (Y) Etter det så var vi så varme at vi gikk til sandvindavatnet og bada! (Det var ikkje så kalt) Så gikk eg Hannah Irene Og Grete ned i odda, eller Grete  sprang då.. ho skulle til frisøren og var litt seint ute. Men så gikk vi på cubus og Grete kjøpte seg noe, og så var vi på cafe, og der møtte vi Martin og Erlend. Og no har eg nett vert og grilla hos tante og onkel! kjempe kjekt!! <3

Gikk ikkje og legga innpå bildene så eg tok detta fra grete sin blogg : )Har laga header, for Agnete spurte om noen kunne laga til ho, så no har sikkert mangen laga og då har ho mangen og velga mellom!

Hei!! Emm.. sorry for lite blogging, men eg har ikkje hatt tid, men skal prøva og bli flinkare!
Idag så har eg bare vert på skolen og gjort litt lekser og øvd på tysk prøven vi skal ha i måro... 
No har vi besøk av Mormor, morfar og Magnus! :) Kjempe kosli ! men no må eg eta ferdig så bloggest! 
Heii! I dag har eg vert i odda, eg gikk først i toget med barnehagen med søskenbarna mine, så ringte Grete meg og spurte om eg skulle vera med ho. så gikk vi litt rundt om kring, så kom Irene! Vi gikk mest rund, og så kom Erlend og broren, og då var vi med han. Vi skøyt jo seffølgelig meg ballar. Det var om og gjøre og kasta ein ball på noen boksar, og då fikk du ein premie vist du klarte og få ned mange (husker ikkje kor mangen som måtte ned), men samma det eg  Etter 3 toget så gikk, eg, mamma, pappa, Henriette, Solvår, Sissel, Håvard, og Jan Åge på China house (veit ikkje kossen det stavest) (A)


Q - Ka har du gjort på i dag?

- Eilin :)
Gratulera med dagen alle sammen! I dag så skal eg inn i odda ! Eg veit ikkjr ka eg skal gjør når barne toget er, men etter det så skal eg sikkert ver med Irene og Grete, eg veit ikkje om Agnete skal inn i odda... Men eg skal jallefall koza meg!!

Q - Kor skal du ver på 17. Mai?
Q - Ka skal du gjør på i dag?

 

I dag har eg vert på eide med Irene og Grete. Vi viste ikkje ka vi skulle så vi leide skrekkfilm og kjøpte snop på kijosken og så gikk vi opp til Irene! Det var litt rar film, men den var skummel!! Irene og Grete hadde jo krig med ein krem etter filmen så irene tok litt på Grete, men Grete tok ein svær klatt på ho. Etter det då kom Kristian bort og spurte om bi blei med og spilla fotball, så då gikk vi bort på leike plassen. Så kom mamma og henta meg så reiste vi bort til sisssel og solvår. Eg sklle fletta ho til i måro. Så spilte vi lang ball i hagen. Når vi kom heim så bada meg og Henriette i basenget. Det var IS kaldt. Så no skal eg spisa. Bloggest!

Q - Ka har du gjort på i dag?

Eilin ! :)


Hei! Her er tinga eg kjøpte i haugesund :D199 kr tror eg fra Vera Moda


Skjell øre dobbar fra H&M 19 Perle øredobbar fra Vera Moda 79 kr


Dipp leiner 39 kr Øyenskygge 49 kr (tror eg) Blomster til håret 19 kr (tror eg)Øyenskygge pensel 19 kr og make uu svamp 19 kr far H&M

Kjøpte og noen solbriller og fikk noen sko av mamma ! :) 

Heii, i dag har eg vert i Haugesund og shoppa. Eg hat tatt bilde av tinga men dataen tar ikkje bildene innpå. Men eg skal prøva seinare eller i måro.

Bloggest! :)Em.. ja overskrifte sir vell det meste..Rosa bluse fra bik bok
Kvit singlett fra cubus 
Grå bukse tights fra cubus

Hei! i dag har eg vert med Agnete! Henriette hadde besøk av Solvår så vi var med dei og ! :) Eg sminka Solvår, Agnete sminka Henriette og Grete sminka Åse. Vi tok sånn før og etter bilde og!! :)  Så kom pappa heim så då reiste alle inn og handla, eller vi var bare med for og kjøpa snop... Så grillaaa vii!! <3 Elsker grilling! Etter det så spilte vi fotball på trampolinen og spillte "jungle speed" ! hahhaha.. Når vi kom inn så hadde vi bonsken! (Y) men no sitter eg bare  her og ser på Norske talenter!

Her kommer noen bilder fra vi sminka di i dag : 
Henriette før vi sminka og fiksa ho på håret

 
Etter !


Etter vi sminka solvår, hadde ikkje bilde fra før vi sminka og fiksa håret på ho!
 

Heii!!
Eg har vert ute og grilla med familien og Agnete, og så hadde eg og Henriette vann-ballong krig! :) Har kost meg masse! I måro veit eg ikkje ka eg skal..Her er outfit for i dag!
Alt er fra cubus !Har nettop spilt poker no, men så måtte Grete heim... Ho skulle eta middag på ein plass.. Men Agnete skal grilla hos oss, så no sitter ho og spiller nintendo men eg e på daten ! :)  Så her kommer noen bilder fra dagen i dag!Har hatt ein kjempe kjekk dag! <3

Q - Har du hatt ein fin dag?
Q - Ka har du gjort på i dag?Heii! no sittter eg på trampolinen med Grete og Agnete :) Dei tar bilder av meg i ettt!! :(:(  Agnete kom kl. 11.30 og Grete kom for ei pitta lita stund sio, ho skulle jo vaska noee...  Vi har nettop vert inne og spist, og agnete har sotte tatt på alle sangane ho har på mobilen for og se om eg hadde hørt dei.!  vi veit ikkje heilt ka vi skal ,men vi skal sikkert ta mangen bilder og spilla poker!  (A)   Resten av bildene komme seinare :)

-Eilin ;)
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits