Hhaha, kreativ overskrift ja! Men jeg har spilt volleyball i nesten 5 timer eller mer i dag!  Vi var ganske mangen som spilte  sammen, så da blir det ekstra kjekt! Hadde med kameraet, så det blei noen bilder :Har du hatt en fin dag? :-)
Åh, elsker sol! Kan ikke dette været vare hele sommeren? Det hadde vært herlig!

Har ikke noen store planer for dagen, men jeg skal kanskje på "eide" med Irene, Grete, Kristoffer og pål(?) og spille volleyball! :-D Det er sykt kjekt!

 Ha en fin dag da, alle sammen! :-)


Hva skal du i dag? :-)

 
Har nettopp kommet hjem fra kino, med mangen folk! Såg "hjelp, vi er russ." Filmen var bra, eller heilt grei synest jeg! Men jeg jeg tok ingen bilder, så legger bare ut bilde av outfiten:


Jakke, singlett, genser - cubus,//  Bukse  - only // ring - lindex // smykker - cubus


Hva synest du om outfiten? :-)
 
Endelig ferdig med alle tentamenaneee! :-D Åh, det er så sinsykt deilig! Det var jo knall sol i dag også, så etter tentamen chilla vi på gresset, så møtte jeg mamma i sentrum. Jeg kjøpte meg litt nytt, så jeg viser bare bilder av det :-) :
Beste! <3_cubus

Blå og hvit genser. De er like, men det blå viser  sånn som den er foran, og den hvite bak. Elsker ryggen på den!

_cubus


_cubus


_only

_cubus


_cubus

Men nå å jeg stelle meg, før jeg skal på kino med bestejentene! :-) snakkes i kveld!

Hva synest du om innkjøpene? :-)

Jeg hadde norsk tentamen i dag, og den gikk helt greit følte jeg! :-) Blei ferdig i halv 12 tida, så da gikk jeg ut på kunstgresset til de andre. Vi låg på gresset og snakket, så gikk vi bort og spilte volleyball! Det er utrolig kjekt å spille, nå om sommeren!
Liker du å spille volleyball?
Sorry for sein blogging i dag, men vi har tentamen i måro og på fredag, så jeg har øvd til de..

Ja, i dag tok jeg årets første bad! Ikke i sjøen, men i bassenget hjemme! :-D Det var iskaldt, men det var jo  så vaarmt ute, så det var bare deilig! haha..


<3<3<3<3<3


Hva har du gjort på i dag? :-)

Har du hatt tentamen i år? 

 
Er så utrolig deilig med sol og varme! Det har vært sol her i hele dag, og de har meldt dette været hele uken. herlig!


 Blir kjekt å sitte inne å øve til matte og norsk tentamen nå, som vi skal ha på torsdag og fredag daa... Men gleder meg bare til neste uke, får da har vi arbeidsuke og så skal jeg konfirmere meg på søndagen! :-D GLEDER MEG!

Er det sol hos dere? :-)
Åh, hvorfor kan ikke ferien vare lengre? Nå begynner alt stresset igjen.. skole, prøver, tentamen, og lekser.. Hateit.!

 Jeg vil bare sove lenge, våkne til knall sol og blå himmel, og gå ut å bade med venner! Ikke være på skolen og lese til prøver!


_tatt på hytta.

Men nå må jeg gå, vist jeg skal rekke bussen til skolen... -.-

Ha en fin dag da, alle sammen!

 
Jeg liker egentlig ikke å jogge, eller, det er kjekkere å spille håndball da for å si det sånn! :-D Jeg jogga faktisk i går og, så skal jeg prøve å bli flinkere til å jogge, før sommeren!Liker du å jogge? :-)

 
Tok noen "inspirasjonsbilder" når jeg var med Hannah, for ei stund siden. Hun har speilrefleks, så bildene er tatt med hennes kamera!  Gleder meg til den 8.mai, eller senere, får da skal jeg kjøpe meg speilreflekskamera!♥♥♥♥♥♥♥

Hva synest du om bildene?♥
HeiHei. :-D
JAKKE bikbok // JUMPSUIT only // SKO økonomisko

Hva synest du? :-)

-Eilin.


HeiHei. :-)

Har hatt en utrolig fin påske på hytten, sammen med familien! Har jo vært sol hele tiden og! Jeg har stått på slalom, gått på skitur, vært masse ute i solen, og kost meg masse sammen med familien!

Hva synest du om bildene? :-)

Har du hatt en fin påske? :-)

-Eilin.
HeiHei, alle sammen! :-D

Jeg reiser på hytta i dag, og har påske-ferien der, med familien! Det er ikke nett der, men jeg har fått ei venninne til å publisere noen innlegg jeg har laget, sånn at det blir noen innlegg til søndag, når jeg kommer hjem igjen!

Så dere få ha en superfin påske, så snakkes vi! :*

Kos dere massemasse! <3

-Eilin.

 
HeiHei. :-D

Jeg elsker å shoppe, så det er umulig å komme hjem fra sentrum uten å kjøpe noe.. De hadde fått inn så sinsykt masse fine sommerklær, så jeg måtte bare kjøpe noe! :-D hehe..
// only

// only

// cubus// only

// cubus

Hva synest du om innkjøpene? :-)

-Eilin.

HeiHei. :-D

Dagen i dag, har gått utrolig fort. Reiste inn til sentrum kl. ett, for å selge håndball-lodd med Grete. Satt der i to timer, og når vi var ferdig gikk jeg rett ned til frisøren( og der retta de håret mitt!!! :D). Så spiste jeg og søsteren min middag på china house.  Har kjøpt noen sommer klær i dag og!
hei, grete!Rett hår! :-DDDDDDD

Vil du se innkjøpa? :-)

-Eilin.

HeiHei. :-D

Åh, er så utrolig deilig å kunne sove så lenge du vil, og sleppe å tenke på å stå opp for å gå til skolen! Lovit. Skal snart inn til sentrum med Grete, for å selge " håndball - lodd." Så skal jeg til frisøren rett etter, så det blir blogging når jeg kommer hjem igjen.

Men tilbake til overskriften, her er dagens outfit:
DONGRI JAKKE, SKJERF, RING bikbok//  BUKSE only // RING h&m // ARMBÅND ginatricot // VESKE friis compani 


Hva synest du om outfiten?

-Eilin.

 

 
HeiHei. :-D

Har hatt besøk av Hannah og Grete, i nesten hele dag. Har laget "må gjøre" videoen,(den kommer snart, men Hannah skal redigere den.) tatt tusen bilder som vanlig, laget milkshake og kost oss masse! Det var herlig å være med beste jentene i dag, sola skinte og vi fant på masse rart! Herlig dag. 


Nydelig du, vennen!

beste. <3<3


Hva har du gjort i dag?

Hva synest du om bildene?

-Eilin.


<3

tycks?

-Eilin.
HeiHei. :-D

Åh, deilig å våkne til solen, som skinner inn gjennom gardinene, og når du går ut for å se, så er det nesten blå himmel! Var ute og tok noen "vår" bilder i sted! Endelig er all snøen smeltet, folk sykler i gatene og fuglene "synger"! Vååår! :-DDHva synest du om bildene? :-)

Er det vår hos dere? :-)

-Eilin.
Jeg, Hannah og Grete skal kanskje  lage "må gjøre video" i morgen. Det blir faktisk den første videoen på bloggen min! Men ja, vi trenge forslag til hva vi skal gjøre, men ikke kom med syke forslag da, for det er ikke alt vi gjør av forslagene, og det er et sykke inn til sentrum, så det er bedre om dere sender inn forslag til noe vi kan ete osv.. (a)

 
Fant ikke et bilde med alle oss på, så det blie et bilde av meg og hannah.. :-)

Har du noen forslag? :-)

-Eilin.

Har laget er innlegg om sminken jeg bruker før, men siden jag har fått en del nye lesere og litt ny sminke, kan jeg lage et nytt innlegg. 


SOLPUDDER isadora// PUDDER loreal // CONCEALER maybelline // FOUNDATION maybelline MASCARA til venstre maybelline // den til høgre er fra loreal 

// isadoraØYENSKYGGE isadora // VIPPETANG maxfactor // "krem" EYELINER maybelline // glitter EYELINER isadora HUDKREM nivea


LEPPESTIFT maybelline // LIPPGLOSS makeup factorySVAMPER loreal, maybelline, h&mFOUNDATION KOSTER lindex, lancome

Bruker du noe av det samme ? :-)

-Eilin.
HeiHei. :-D

Deilig å sove lenge, og når du våkner spiser du den beste frokosten! Herlig. Fikk somme følelse av å spise jorbær og vannmelon igjen! Loveit.Liker du vannmelon og jordbær? :-)

-Eilin.
HeiHei. :-D

Har hatt en utrolig koselig dag, med bestejentene, Hannha, Elise, Irene og Agnete. Vi var først på cafe, så gikk vi bort i kinosalen, og såg på konfirmasjone til de borgerlige.

Når det var slutt, reiste alle hjem til meg. Vi skulle egentlig se på film, men siden Hannah og Irene ville lage nytt design til meg, gjorde vi heller det. Jeg eg superfornøyd med det nye designe, Tusentakk for hjelpen :D Vi spiste pizza, tok masse bilder, og koste oss masse! Utrolig kjekt å væra med alle sammen igjen.

 

Har du hatt en fin dag? :-)

Hva synest du om bildene? :-)

-Eilin.
Tuuuusen millioner takk, Hannah og Irene, for det nye designet og headeren! Dere er best! Trengte virkelig nytt design, og så kommer dere og sir at dere vil lage et nytt til meg! Heregud, dere er så herlige, jentene mine.

<3


Beste jentene, som lager det beste designe!

Hva synest du om det nye desinge og den nye headeren? :-)

-Eilin.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 bestfriends <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

syns?
Heyyy di kjære, søte, snille, vidunderlige, herlige, awesome og heftige leserene til Eilin. <3
Irene og Hannah her. Vi har nett fiksa designe til Eilin..Flinke? hehe,yeah! Men no holder Eilin,Agnete og Elise å ta masse bilder, så vi ville bare legge ut outfiten til Eilin i dag,pga vi tok noen bilder på bussplassen i dag. Siden vi venta på bussen.


skinnjakke CUBUS // cardigan ONLY // Skjerf BIKBOK // smykke og øredobber CUBUS // Bukse ONLY //   sko ØKONOMISKO // ring LINDEX // lommebok GINATRICOT
- hannah og irene <3 glad i deg,eilin
HeiHei. :-D

Skal snart inn til sentrum, og møte Hannah, Elise, Irene og Agnete. Skal først på cafe og så skal vi se på de som skal konfirmere seg "borgelig". Er ikke så lenge til våres konfirmasjon heller  nå, som er 8.mai! Gleder meg sykt!

2145968772_b007b6a1bd_z_large

Har du noen planer for dagen? :-)

-Eilin.
HeiHei. :-D

Har ikke gjort på noe i dag, eller jeg har handlet snop og sånt da, men ellers har jeg bare slappet av. Skal ikke noe resten av kvelden heller, blare slappe av foran tv'en og spise massssse godteri!

Har du noen planer for i kveld? :-)

-Eilin.
HeiHei. :-D

Åh, endelig ferie! Blir utrolig deilig med  en uke fri fra skolen. Eller, jeg har matte tentamen første uken etter ferien, så jeg må nok øve litt til den.. Har ikke vært noe flink til å blogge i det siste, men skal prøve å bli bedre nå da, siden vi har fri! :-)

Hva skal du i ferien? :-)

-Eilin.
HeiHei. :-D

Fikk ikke tid til å blogge i går, for jeg samlet inn penger til `kirkens nødhjelp`, og leste til tentamen, som vi hadde i dag. Liker ikke å ha tentamen... (a) Er ikke god i engelsk, så det er ikke så lett. haha..  Men det positve med å ha tentamen er jo at vi få ha med godteri og gå når vi er ferdige.
Chill outfit!

Men nå skal jeg spise middag, så skal jeg på "aksjonsdag" men søskenbarna mine. Og så er det trening etter det.

Har du hatt tentamen i år? :-)

-Eilin.


 
HeiHei. :-D
Jakke, singlett, armbånd - Cubus, Bukse - Only, Skjerf - Bikbok

-Cubus


Hva synest du om outfiten? :-)

-Eilin.

Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits