hei!

Jeg rakk ikke å blogge i går, får jeg såg på forkjellige stiler, til i morgen. Vi vet oppgavene, så jeg prøvde å finne ut av hva jeg skulle skrive om.. Men nå må jeg gå, ellers rekker jeg ikke bussen. Snakkes!

 

Gave fra mamma og søsteren min, når de kom hejm fra Haugesund:De kjøpte også denne søte kakemannen:


Har du hatt tentamen?
hei!

Ja, idag er det jo farsdag, så jeg lagde "lapper" til pappa og familien. Mormor hadde laget kake og, så da feiret vi det nede hos mormor. Kjempekoslig! Vi satt og pratet, spiste, såg på håndballkamp, og koste oss masse!gaven til pappa. Hva har du gjort i dag da?:-)
hei! 

Jeg har ikke hatt tid til å blogge i dag. Jeg måtte stå opp kl. 06:00 (!!!!!) for vi skulle reise til Bergen og spille to håndballkamper. Vi vant den ene 30-11 og tapte den andre.. husker ikke hva stillingen ble, men vi tapte med 10 mål, eller noe sånt.. jaja! :-) 

Hva har du gjort i dag da? :-)

...

hei!

Haha, i dag er jo det 11/11/11 og klokken er 11:11! Det er litt kult da.:D  Elsker forresten at vi har langhelg ♥ Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal..

 

Hva skal du i dag?
hei!:-)

Okeeeeei, eg har ikke blogget på fleire dagar, og jeg har ingen gode grunner til hvorfor jeg ikke har gjort det heller. Bare det vanlige: " Jeg har ikke hatt blogglyst." Heh..

Men jeg prøver på nytt igjen, og SKAL prøve å bli flinkere. Så bare så dere vet det!:-) Noen bilder som er blitt tatt med iphonen, de siste dagene ♥ hehe
hei!

Idag har jeg laget cupcakes. De ble gode, men vist du spiser for mye kan det bli litt kvalmenes.. 

Henriette, søsteren min, bakte "horn" eller, rundstykker. 


 

Hva synest du om bildene?
hei!

Det har ikke vært så mye blogging i det siste, men det er forde jeg ikke har hatt noe blogglyst. Skal prøve å bli flinkere!:-)

Men nå er det hvertfall helg.♥  Var faktisk ganske kjekt på skolen i dag og, for vi hadde 2 timer med, kos (film og kaker) 2 timer med kunst og håndtverk, og 2 timert med vanlige fag. God helg ♥
hei!

Har ikke hatt tid til å blogge idag, for jeg har vært i hallen og spilt håndballkamp. Vi såg først på noen gutter som er yngre en oss sin kamp, og ette våres kamp, såg vi på noen jenter som er eldre en oss spille kamp. Vi tapte 24-16..jaja!

(gammelt bilde..)

Hva har du gjort på i dag?
hei!

Jeg har rett og slett ikke hatt tid til bloggen i dag.. Rett etter skolen, var jeg på spinning med noen venner. Det var ganske tungt, men kjekt. Så gikk jeg og Grete opp til Hannah. Irene og Elise kom og, så da ble det jentekveld med idol, film, snop og jentesnakk. Utrolig koselig ♥(sorry får dårlig kvalitet, men bildene er tatt med mobilen)

Hva har du gjort på i dag?:-)
hei!

Nå skal jeg snart på safe (treningsenteret) men noen venner! Hva skal du i dag?...
hei!

Idag har det vært en travel dag. Ikke så kjekk dag på skolen heller, får vi hadde naturfagsprøve, (og den var vanskelig) og i gymmen hadde vi 2500m.. Så når jeg kom hjem, måtte jeg øve til matteprøven vi har i morgen, og gjøre ferdig engelskframføringen som og er til i morgen..! Og så var det trening da... Så nå er jeg ganske utslitt kan du si.. :-)Slenger bare med et bilde jeg tok i høstferien.. Hva synest du om bildet?:-)


Kreativ overskrift, ja...

Men i dag har jeg ikke gjor så mye spesielt! Jeg har gjort lekser, øvd litt til prøve, og vært på håndballtrening! Alltid kjekt på håndball-treningene ♥ Hva har du gjort på i dag?
Nå skal jeg straks gå til bussen, så er det skole! Åhr, jeg sku ønske vi hadde lenger høstferie.. Jaja, men vi blogges senere. Har du høstferie nå, eller hat du hatt?
hei!

Nå er jeg kommet hjem, fra noen herlige dager på hytten! Vi har gått på tur, vært ute i snøen, vært på besøk hos grete og åse, spist god mat, og kost oss masse. Jeg har filmet en del også, så det kommer kanskje en video senere. Jeg tok mangen bilder, så legge ut en del av de nå.

Hva synest du om bildene?
hei!

Nå reiser jeg snart på hytten, og blir der resten av høstferien. Så da blir deg ikke blogging før på søndag. Jeg tar med speilrefleksen, så det blir sikkert tatt mangen bilder! :-) Jaja, snakkes ♥....
hei!

Idag møtte jeg Irene i sentrum. Vi gikk i butikker og kikket, men kjøpte ingenting. Etter det gikk vi på cafe, og så kom Margrete og! Vi hadde det kjempekoslig! Snakket, spiste, ledde mye, og kooste oss! Jeg fikk også bursdagsgave fra Irene i dag:Tusentakk, verdensbeste Irene ♥♥♥♥<3<3 Love you!:*

Hva har du gjort i dag?
hei!

Idag skal jeg feire bursdagen min, (som er på mandag) med familien. Vi har baket kake, muffins, sjokolandekjesks, osv.. Gleder meg til gjestene kommer senere!:-)_canon eos 550d

 

Hva synest du om bildene? Hva skal du i dag?
hei!

I 6'tiden kom Irene og Grete på besøk til meg. Vi har hatt det superkoslig, med jentesnakk, musikk, snop, idol, osv.. Herlig dag, med verdens beste jenter.♥

Hva synest du om bildene?:-)
hei!

God morgen forresten! Nå skal jeg snart gå til skolebussen, må bare spise frokost. Etter skolen er det håndballtrening, men skal prøve å få blogget et innlegg i mellom. Ja, okei, lite interresant innlegg, men jeg kjedet meg nett litt.. 
Hva er dine planer for dagen?
 

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra en kjempekjekk helg på hytten med familien! Vi har kjørt båt, fisket, plukket blåbær, laget vafler og kost oss kjempemasse!

Hva synest du om bildene?:-)
hei!

idag har jeg vært på håndballtreing- kjempekjet som alltid! Og idag begynte det forresten ei ny jente som var kjempekoslig! Ellers har jeg vært i svømmehallen med Elise, Bjørn Terje og Erlend i dag! Derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge så mye..

 

_hadde forresten ingen bilder fra i dag, så de ble noen gamle bilder fra en håndballkamp

Går du på noe idrett?:-)
hei!

Wow, idag hadde jeg faktisk tid til å blogge før skulen! Men jeg vet ikke helt hvor mye blogging det blir i dag, for etter skulen skal jeg kanskje være med noen venner, og så skal jeg på håndballtrening. Men vist det blir tid, så blogger jeg! :-) 


morgentryne..

Hva skal du i dag?:-)
hei!

Nå har jeg nettopp lagt på bokbind på alle bøkene mine. Grete kom på besøk en tur og, så hun hjalp meg med å legge på bokbin også. :-)

Nå skal jeg snart på Eide og møte noen venner, så snakkes senere!

Hva har du gjort i dag?:-)
hei!

Da var førsteskole dag i 10.klasse overstått.  Det var faktisk ikke så tungt å stå opp i dag tidelig, som jeg trodde det skulle bli! Idag på skolen, jobba vi litt med noen fag og fikk bøker. I 3.time , sang noen elever 'til ungdommen', rektor snakket og vi hadde ett minuts stillhet.

 

Hvilken klasse begynner du i? Når hadde du din førsteskolen dag?:-) 
hei!

Nå skal jeg snart på kino med Hannah, Irene, Pål, Espen og Atle! Vi skal se 'få meg på, for faen.' Jaja, nå må jeg stelle meg ferdig før jeg reiser inn til kino'en.
har forresten rettet håret mitt i dag.♥

 

Har du sett' få meg på, for faen? :-)
God morgen!

Idag er det siste dag, før vi begynner på skulen igjen.. Hvorfor må alltid feriene gå så fort? Jeg skal være med Irene og Hannah i dag. Vi skal på kino i kveld, men vet ikke helt hva vi skal før det!


_bilde tatt for noen dager siden..

 

Har du planer for i dag? Jeg filmet forresten rommet mitt i går, noen som vil se videoen?:-)

 
hei!

 Jeg har nettopp spist pizza, med mamma og pappa nå. Det var faktisk jeg som lagde middagen i dag! hehe.. Nå sitter jeg bare i sofen og leser blogger og spiser godteri. Ellers skal jeg kanskje ut å ta noen bilder etterpå! :-)Hva har du gjort i dag?:-)


 
hei!

jeg møtte Hannah i sentrum i 4 tiden. Vi handlet det vi trengte, så møtte vi Irene og gikk opp til Pål og lagde pizza. Atle og Espen kom og. Vi spiste pizza, såg på film, spiste is, og hadde det kjempekjekt. -herlig dag, lettere sagt.Hva har du gjort i dag?:-)
hei!

Idag har det faktisk vært fint vær, her jeg bur! Jeg har til og med badet i sjøen, men søsteren min og en venninne av hun. Ellers har jeg baket cookies. De ble faktisk kjempegode! Og hvet dere hva? Jeg er syykt glad nå, for jeg har kjøpt meg ny data i dag!:D kommer bilder av den og noen annet innkjøp senere.♥Gjort i dag?:-)
hei!

Idag har jeg vært på båttur med noen venner. Utroligkjekt! Irene kjørte til og med tube! Jeg tok ikke med meg kameraet så det få bli noen mobilbilder.. Sorry, for fårlig kvalitet! Men det er bedre en ingen bilder da? :-D

Hva har du gjort i dag?


Til dere som lurte:

Oppskrift: (til 4 personer)

  • 2 bananer
  • 4 dl vaniljeyoghurt
  • 4 dl appelsinjuice
  • 4 dl frosne blåbær

Liker du smoothie?:-)
Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

bloglovin

bloglovin

hits