Halla! :):)

Lovte å skrive et innlegg om mine to gode venner!! <3 : Fredrik og Bjørn Terje! <3

De er verdensbeste, søtast, kulaste og kjekkaste!!! og jenter, DI ER SINGLE!!! 

 


   

kjekke, ikke sant??
..Jeg har vist en blogg jeg ja!:-) ehhehehe

Okei, jeg har ikke hatt noe blogglyst i det siste, og har ikke tenkt på bloggen.. Skal prøve å bli flinkere! :-) 

<3<3<3<3

(går ikke ant å kommenter innlegget)
heii!

De 4 lommebøkene på bildene under, er mine favoritter. Jeg bruker de hele tiden!


//only

//only

//syden

//primark


Hvilken likte du best?


hei!

Endelig! Jeg var utrolig lei av den gamle headeren min, så jeg trengte en ny! Den nye er ganske enkel, men helt grei!:-) Hva synest du om den?
hei!

Ååååå, jeg ble så utrolig glad i dag når eg såg videoen verdens herligeste, Hannah hadde laget til meg! Jeg fikk melding av hun, at når jeg hadde tid, måtte jeg gå inn på youtube og søke på "eilin 15 år." Jeg fikk tårer i augene når jeg såg videoen.. Hannah, du er bare helt fantastisk ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Hva synest du om video'en?
heihei!:-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Haugesund. Det var utrolig koslig! Jeg var med mormor, mamma, søsteren min, søskenbarne mitt, tanten min, og noen venner av mamma.  Vi var på shopping, på cafe og koste oss masse! Forresten, tusentakk til de som har sagt gratulerer med dagen til meg i forrige innlegg og på facebook i dag! Dere er best 

Noen som vil se innkjøpene fra i dag?
Hei!:D

Idag har jeg bursdag!:D:D Endelig.. Jeg skal til haugesund på shopping med mamma, søsteren min og noen andre nå. Gleder meg! Men snakkes senere!:-)

 

....
Åh, jeg elsker virkelig den sangen! Og den den er dødsfin når Adele synger den.. !

Hva synest du om sangen?♥
 

hei!

I går, etter jeg hadde feiret bursdagen min med familien min, kom Grete og Kristine opp. Vi spiste snop, snakket, tok bilder, sminket oss(på tull!!!!) og koste oss masse!
hhahahaHva gjorde du på i går?:-)
hei!

Idag kjøpte jeg meg falske negler. Jeg synest det er gange fint, og hvertfall når du skal pynte deg til bursdager, osv.. Hva synest du om falske negler?
heihei!:-)

Nå har vi endelgi høstferie! Åh, det skal bli så deilig med ferie nå! I ferien skal jeg blandt annet feire bursdagen min med familien (jeg har bursdag på mandag!!!), så skal jeg til haugesund på shopping, være med venner, og på hytten. Kommer til å bli en kjempebra ferie!:-)♥

Hvor til har du høstferie?
hei!

SORRY for lite blogging i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt blogglyst.. Men skal prøve å bli flinkere fremover! Jeg har ikke gjort stort siden jeg tok "bloggpause." Bare vært på håndballtreninger, vært med venner, vært på trenings-senter, osv..  Jaja, snakkes senere!:-)

(Dette innlegget kan ikke kommenteres)
hei!

Rett etter skolen i dag, gikk jeg ned i sentrum med Hannah, Irene, Erlend og Per. Vi gikk rundt i butikker og var på cafe. Etter en stund gikk vi på kiosken og kjøpte pizza. Så gikk vi på kino - herlig dag, lettere sangt. ♥

  

Hva har du gjort i dag?:-)
Hei!

Jeg blogget ikke i går, for rett etter skolen, reiste jeg på telttur med iddretsklassen i valgfag. Det var veldig kjekt, selv om det regnet nesten hele tiden. Vi låg utanfor ett bygg, som var en skule før. Der var det bordtennis, forskjellige spill,  sofa og stoler, så vi var for det meste der inne. 

Når vi skulle legge oss, reinet det så så mye, at det var myeee vann inni teltene.. Så da tok alle med seg underlageneog soveposene, og la oss under et tak ute! Kaldt, men koslig!:-)

Har du vært på telttur med klassen din før?:-)

den første er fra mango// den andre cmyk, og den siste fikk jeg av mormor og morfar.


Hvilken klokke likte du best?
.. jeg var i bergen hele dagen! Vi reise kl. 9.30 og kom hjem i 10'tiden på kvelden. Vi spilte to håndballkamper, og tapte begge.. Jajaj, sånn kan det gå! :-) 

Hva gjorde du på i går? Spiller du håndball?
hei!

Denne uken har vi veldig mye prøver,lekser osv.. Idag hadde vi framføring i tysk, på torsdag skal vi ha prøve i histore, vi skal levere inn engelskstil til fredag, og vi skal kunne masse om diktere osv. i norsken! Åhr, stress! 


Ja, er ikke så kjekt ute heller for tiden.. Reiner jo bare! 

Har dere mye prøver og lekser?
NUMMER 1:

NUMMER 2:


NUMMER 3:


Hvilket smykke likte du best?


Åh, det er så utrolig mye fint på ginatricot! Noe du likte på bildet over?♥


Hvilken likte du best?
hei!

I de to siste timene var jeg på tur med idrett'klassen (i utdanningsval). Vi grillet og koste oss! kjempekjekt! Jeg vet ikke hva jeg skal i dag.. men snakkes senere!:-)

Hva skal du i dag?
hei!

Nå er jeg kommet hjem, etter en helt fantastik kjekk helg på evje, sammen med klassen! Vi har spilt paintball, prøvd elve rafting, vært i klatreskog, og vært på hovden badeland. Vi skulle egentlig kjøre bananbåt i dag, men det reinet sånn, at det gikk ikke. Derfor reiste vi heller til et badeland. 

Hva synest du om bildene?:-)
hei!

Å, jeg gleder meg sykt mye til i morgen, får da reiser vi på klassetur til Evje. Vi skal vært på skolen til kl.11, så reiser vi halv 12. blir sikkert ikke noe blogging før søndag, men jeg skal ha med kameraet, så det kommer nok mangen bilder da! :-)Har du vært på klassetur i år?:D


hei!

Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, så skal jeg på håndballtrening. Etter trening, må jeg pakke, får vi reiser på klassetur i morgen. Herregud kor jeg gleder meg!♥

Hva synest du om bildene? Hva skal du i dag?jakke,topp-cubus // bukse-only // klokke-mango

Hva synest du?:-)
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2424770/eiiliinhelland?claim=pwwt49wxheb">Follow my blog with Bloglovin</a>
hei!

Idag lagde jeg med verdens beste frokost, nemlig smoothie! Åh,elsker det! Ellers har jeg faktisk rettet håret mitt i dag, haha! Kjekt å ikke ha krøller en dag! :D

                                                                                
Hva skal du i dag? :D 
hei!

Idag har jeg vært med Hannah, Grete og Irene! Utrolig koselig dag, med verdens herligaste jenter! Først var vi i sentrum en tur, så gikk vi til Hannah og såg på film! :-)

                                                                                          Hva synest om bildene? ♥


hei!

Nå er vi nesten ferdig med å pusse opp rommet mitt, eller, det eneste som mangler er møbler. Men det skal vi kjøpe i morgen. Gleder meg sykt til det blir helt ferdig!


(det ser gulaktig ut, men det er pga. lyset.kommer bedre bilder senere..)

 

Hva synest du? Tror du det blir bra? :-)

...
hei!

Åh, jeg har fått helt dilla på denne isen! Jeg eter flere av den om dagen.. Haha, men den er den beste saftisen som finnest. Okei, en av de beste som finnest! :-)


Haha, har du smakt den?♥

....

 
hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mormor og morfar. Alltid koselig å være på besøk hos dem og spesielt i dag, for de har vært i syden så jeg har ikke sett de på en stund! Og så fikk vi en gave fra de. De er så utrolig snille! Se hva jeg fikk:


Ellers vet jeg ikke hva jeg skal i dag.. Skal kanskje ut å ta bilder etter på. Men blogges senere!


Hva skal du i dag? :-)
Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

bloglovin

bloglovin

hits