Hei!

Åh, herregud kor kjekt det var på landslagskamp (håndball) i går!

Hele håndball-laget mitt+ de som et 3 år yngre, reiste bort. Vi såg først Sverige-Tyskland, så NORGE -SPANIA. ♥ Det var en ganske spennende kamp, men norge vant! Og hvet dere hva? Mitt lag og sauda vant får å lage "mest positiv stemning" i hallen! Jeg og noen andre hadde skreve norge på magen, som dere kan se på et av bildene under. Noen hadde parykker, og alle heiet kjempemasse. Det kom til og med bilde av oss i haugesundsavis!!

Etter kampen gikk vi ned på banen får å få autografene, og ta bilde med spillerene. Så reise vi hjem etter en konge dag i haugesund!

'

Hva synest du om bildene?


Hva synest du om bildene?♥

..
..samtidig gleder jeg meg til vinteren!

Nå er det jo snart tid for å stå på twintip, langren, osv.. men samtidig savner jeg sommeren: sol, bading, varme, lette klær, masse is, blå himmel - åh.♥

BILDER FRA I SOMMER NÅR VI VAR I SPANIA ♥

Hva liker du best - sommer eller vinter? :-)
Hva synest du om bilde?
Hei!

Først reiste jeg på Eide med irene, Grete og erlend og såg guttene i klassen spille fotballkamp. De vant forresten 4-2. Så gikk jeg ned i Odda med irene, Grete, Marius, Martin, kristoffer og noen andre. Vi var på cafe, og satt og snakket.

Etter det reiste jeg hjem. Jeg var på besøk hos Solvår, får de har nettopp flyttet hit hvor vi bur. Når jeg kom hjem hadde søsteren min laget rundstykker, så da spiste jeg det, og rett etter kom Grete opp til meg med brownies <3 - å, herlig dag! Hva har du gjort i dag?


_privat_//canon eos 550d//18-55mm

Hva synest du om bildene?
Hei! Sorry for lite blogging for tiden, men jeg har hatt veldig liten tid til bloggen.. I morgen er det endelig helg, så bli nok mere blogging da!:-) nå skal jeg straks på håndballtrening, så snakkes!
Hvilket likte du best? Bilde i farge eller svart hvitt?
hei!

Fra i går til i dag, har grete sove hos meg. Alltid kjekt det! Vi koste oss masse og tok mangen bilder. Kan ikke si at vi sovna tidelig i natt, akkurat... Men i dag hadde vi photoshoot. Tok mangen bilder, så legge ut del 1 nå!:-)

Hva synest du om bildene?

 
hei!

Igår feiret jeg bursdagen min, med jentene i klassen. Vi hadde "haloweenbursdag." Det var kjempekoslig! Vi hørte på musikk, tok mangen bilder, såg på film (men det var så dårlig at vi heller såg på tv) ahha. Jaja, koslig var det nå!Hva synest du om bildene?:-)_private//canon eos 550d

De to bildene over, tok jeg når jeg var på hytten, i høstferien. Hva synest du om de?

_canon eos 550d

Hva synest du om bildene?
Hei!

Jeg sa jo i går att jeg skulle legge ut bilder av det jeg fikk i går, so here we go!  Jeg fikk mest peng, for jg hadde ikke ønsket meg så mye. Jeg skal jo til haugesund på shopping i morgen, så da trenger jeg jo peng! Og forresten, jeg har bursdag i morgen(!!!!) :D

Hva synest du om det jeg fikk?
hei!

Jeg har hatt en kjempefin bursdagsfeiring med familien i dag! Jeg fikk en del gaver, men mest peng. Kan vise hva jeg fikk i ett innlegg etterpå. Vi har spist god mat og kost oss masse!


Hva synest du om bildene?
Hei! Nå er jeg hos Elise på jentekveld! Vi har spist taco og oreokake, dødsgodt! NÅ skal vi kose oss videre, så snakkes!:-)

_private //canon eos 550d // 18-55mm//

Hva synest du om bildene?:-)


Har du converse? Hva synest du om bildene?
Hei! Sorry for lite blogging, men jeg har ikke hatt til til bloggen i dag. For jeg har jobbet med en norskpresentasjon.. Men nå er det trening, snakkes!:-) hva har du gjort på i dag?
hei! Idag har jeg lest litt til prøven som vi skal ha på tirsdag. Ellers, har jeg vært  og sett på søskenbarnet mitt spilt kamp, og de vant forresten! Ikveld skal jeg på kino, så blogges sikkert etter det!:-)

Hva skal du i dag?
hei!

Når jeg var på klassetur, for ikke så lengesiden, gjorde vi mangen kjekke aktivitetar. Men det alle kjekkeste vi gjorde var elverafting! Herregud kor kjekt det var! Selvfølgelig var vi litt redde på begynnelsen, men ettehvert ble det bare kjekkere å kjekkere!

 

(noen av bildene er lånt av venninnen min, Agnete)

Har du prøvd elverafting før?
Hei!

Sorry for at jeg ikke er noe flink til å blogge ofte for tiden? jeg har mistet blogglysten, så det er ikke så mye blogge om. Men jeg skal prøve så godt jeg kan, å få til hvertfall ett innlegg hver dag!

Men nå skal jeg straks på håndballtrening, så snakkes!:-) hva har du gjort på i dag?
hei!

det blei ikke så mye blogging i går, men jeg har ikke så mye til til bloggen om dagene.. Men jeg skal prøve å bli flinkere!:-) Jeg hadde med kameraet på trening i går, så jeg kan vise dere noen av bildene vi tok:

Går du, eller har du gått på håndball før?♥
Har du vært på evje før?
Hei! Vi har det kjempekjekt på klassetur! Vi har bland anna spilt paintaball, og masse mer! Forteller mer om det i morgen, når jeg kommer hjem. Akkurat nå sitter jeg med en kjekk gjeng fra klassen, og spiller junglespeed. Snakkes i morgen da!:-)
hei!

Idag har jeg vært på håndballtrening, med jentene! Alltid like kjekt, og i dag tok jeg med kameratet, så da blir det noen bidler fra i dag:Hva synest du om bildene?:-)
(bildene ble litt uklare, men du ser alle ringene på de nederste bildene og)

nr. 1:


nr.2:nr.3:nr.4:


 


Hvilken ring likte du best?
Hva synest du om bildene?♥
Hei!
Nå reiser jeg på hytta med familien, så snakkes på søndag!;-)
hei!

Jeg har ikke hvert så flink til å blogge de siste dagene, men det er forde jeg er på trening, er med venner, og nå som skolen eg begynt er jeg jo opptatt med å øve til prøver, lekser osv.. Var forresten ute å tok noen bilder i sted:
_private // canon eos 550d // 18-55mm
Hva synest du om bildene?:-)
God morgen! Nå skal jeg snart gå til skolebussen,så snakkes senere!


Hva synest du om bildene?:-)
hei!

Når jeg var på IKEA for en stund siden, kjøpte jeg meg noen bilderammer. Isted tok jeg og printet ut noen bilder jeg har tatt selv, og satt  de i rammene. Jeg skal ikke ha de bildene i hele tiden, men jeg måtte bare ha noen bilder i de midlertidig.


Hva synest du om bildene?:-)
Hei. Jeg heter Eilin, og er 14 år. På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og blogger. Legg meg gjerne til som venn! ;-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· bilder · Blogg · Gjesteinnlegg · hverdag · hår og sminke · innkjøp · klær · KONTAKT · OM MEG · OUTFIT · videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

bloglovin

bloglovin

hits